OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

ELY-konsultointi aka yrityksen kehittämispalvelut

4.4.2022   |   Veikko Törrönen

ELY-konsultointi, joka tunnetaan myös nimellä yrityksen kehittämispalvelut, on PK-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen suunnattu palvelu. Yritysten kehittämispalvelut ovat tuoreen selvityksen mukaan toimivaa, vaikuttavaa ja sujuvaa: kynnys hakemiseen on matala ja hakuprosessi on yrityksen näkökulmasta sujuva.


ELY-konsultointi pähkinänkuoressa

✅ Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille (ei vaatimusta 1.tilinpäätöksestä).
✅ Palvelu sopii myös yksityisille elinkeinonharjoittajille, eikä toimialarajoituksia ole.
✅ Tukea voi saada kolmen vuoden aikana enintään 15:lle päivälle.
✅ Tukea voidaan myöntää yhdellä kertaa 2-5 päivää.
✅ Yritys maksaa yhdestä päivästä itse 325€.
✅ Muut yrityksen saamat julkiset tuet voivat vaikuttaa tuen myöntämiseen.

Konsultointia ei voi hakea, jos:
❌ Yritys on suuri yritys.
❌ Yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä.
❌ Yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä.
❌ Yrityksen tarpeena on hakemusten tai sopimusten laatiminen tai muu operatiivinen toiminta.
❌ Yritys on ahvenanmaalainen yritys.

 

Yhteistyömalli on simppeli ja riskitön – ja arvo yrityksellesi suhteessa investointiin erinomainen!

 

Mitä KREAPAL tarjoaa? 

KREAPAL on palveluntuottajana innovaatioiden kaupallistamisessa, joten voimme tarjota myös tällä yhteistyön mallilla yrityksellesi muun muassa seuraavia palvelumuotoilun ja liiketoimintamuotoilun palveluita:

✅ Arvioidaan tai kehitetään yrityksesi nykyisiä palveluita.
✅ Innovoidaan yrityksellesi kokonaan uusia palveluita.
✅ Arvioidaan tai kehitetään yrityksesi nykyistä liiketoimintamallia.
✅ Innovoidaan yrityksellesi kokonaan uutta liiketoimintaa.

Huom. Tuki on tarkoitettu liiketoiminnan ja palveluiden strategisen tason kehittämiseen, joten sitä ei voi käyttää suoraan esim. yksittäisiin puheisiin, valmennuksiin tai työpajoihin.

 

Yhteistyön aloittaminen

1️⃣ Ota yhteyttä, niin sovitaan 1h etätapaaminen, jossa valmistellaan hakemus yrityksellesi suoraan aluehallinnon asiointipalvelussa.
2️⃣ Odotetaan päätöstä ELY:ltä. Se tulee tavallisesti 1-2 viikon kuluessa.
3️⃣ Aloitetaan yhteistyö.

Projektin toteutuksen jälkeen, laskutamme yrityksesi osuuden (325€/päivä) teiltä – ja valtion tukeman osuuden ELY-keskukselta.

 

Ei raportointia

Projekti ei vaadi raportointia sinulta – me hoidamme raportoinnin puolestasi!

 

ELY-konsultointi käyntiin! 

Yhteistyömalli on simppeli ja riskitön – ja arvo yrityksellesi suhteessa investointiin erinomainen! Varaa kalenteristani sinulle sopivin 1h aika niin laitetaan homma käyntiin.

ely-konsultointi

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

 

Kirjoittaja Veikko Törrönen on intohimoinen liiketoimintamuotoilija, palvelumuotoilija, valmentaja ja KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja.

FacebookTwitterLinkedIn

Asiakastarina: Palvelun tuotteistus toimialaa muuttavalle innovaatiolle | OffiStore Oy: https://www.kreapal.fi/asiakasreferenssi/palvelun-tuotteistus/ #palvelumuotoilu #cx

Tuotteistaminen – huomioi tämä yksi asia ja onnistut: https://www.kreapal.fi/blogi/tuotteistaminen/ #palvelumuotoilu #cx #asiakaskokemus

Omistajastrategia – huomioi nämä 7 asiaa https://www.kreapal.fi/blogi/omistajastrategia/ #strategia #johtaminen #liiketoimintamuotoilu

Palvelulupaus – parhaisiin on kiteytetty nämä 6 muuttujaa! https://www.kreapal.fi/blogi/palvelulupaus/ #asiakaskokemus #cx #palvelumuotoilu

Ajankohtaista

Luottoluokitus AAA!

24.7.2022

Luottoluokitus AAA myönnetään vuosittain 2,3%:lle suomalaisista yrityksistä - ja nyt KREAPAL DESIGN Oy kuuluu tähän...

Jatka lukemista

ELY-konsultointi aka yrityksen kehittämispalvelut

4.4.2022

ELY-konsultointi, joka tunnetaan myös nimellä yrityksen kehittämispalvelut, on PK-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen...

Jatka lukemista

Ihmislähtöinen strategia paikallislehdelle – projektimme Suomen Lehdistön julkaisussa!

14.9.2021

Toteutimme kevään 2021 aikana ihmislähtöisen strategiaprojektin Kangasalan Sanomille - tutustu...

Jatka lukemista

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Innostuitko kehittämään tekemistänne asiakaslähtöisesti? Mahtavaa! Soita Veikolle ja saat sparrausta heti: 040 7055 810.

Jos kirjoitat mieluummin, lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle.

Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

ASIAKASKOKEMUKSEN KEHITTÄMINEN JA JOHTAMINEN

LATAA UUSI OPAS TÄSTÄ!