OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

Innovaatioseteli palvelumuotoiluun – autamme sinua sen hakemisessa!

16.3.2020   |   Veikko Törrönen

Innovaatioseteli on Business Finlandin kansainvälistä kasvupotentiaalia omaaville pk-yrityksille tarjoama innovaatiotoiminnan 6K€:n (+alv) arvoinen tukiraha. Tuki on 100% ostetun palvelun arvosta, eli yrityksesi ei maksa siitä euroakaan itse.

 

Voit hankkia innovaatiosetelillä palvelumuotoilua – tai siihen liittyvää osaamista. Tuki on 100% ostetun palvelun arvosta, eli yrityksesi ei maksa siitä euroakaan itse.

 

Mitä voit hankkia innovaatiosetelillä?

Voit hankkia Innovaatiosetelillä kansainvälisille markkinoille tähtäävään uuteen liiketoimintaan liittyviä asiantuntijapalveluita. Innovaatiotoiminnalla tarkoitetaan tässä asiayhteydessä toimenpiteitä, joilla pk-yritys muotoilee uutta palvelua – tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Tuki sopii muun muassa seuraaviin tilanteisiin:
✅ Haluat muotoilla uuden palvelun kansainvälisille markkinoille.
✅ Haluat selvittää uuden palvelun kehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta prototyypin, testauksen tai kokeilun kautta.
✅ Haluat ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä, tietoa tai osaamista uuden palvelun kehittämiseen.
✅ Sinulla on uuteen tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma – ja tarvitset apua palvelustrategian valmisteluun.

 

Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu?

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia – ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Edellytykset kiteytettynä:
✅ Yrityksesi on yhtiömuotoinen pk-yritys.
✅ Olet ollut päätoiminen yrittäjä vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista.
✅ Yrityksesi luottoluokitus on vähintään A.
✅ Tuote- tai palvelu on uusi. 
✅ Haet innovaatioseteliä ensimmäistä kertaa.

Innovaatioseteliä ei voi saada: 
❌ Tuotteen tai palvelun kehittämiseen kotimaisille markkinoille.
❌ Jo asemansa vakiinnuttaneen tuotteen tai palvelun jatkokehittämiseen.
❌ Toiminimi, suuri yritys, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö tai yhdistys.
❌ Yritys, joka ei kuulu ennakonperintärekisteriin.
❌ Yritys, jolla on lainojen rästejä, ulosottovelkoja tai verovelkaa, josta ei ole verohallinnon kanssa sovittua maksusuunnitelmaa.
❌ Yritys, jolle on jo aikaisemmin myönnetty innovaatioseteli.
❌ Yritys tai konserni, jolle on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä.

 

Hakemusten laatiminen on harvan yrityksen ydinosaamista tai mielenkiinnon kohde, joten se jää helposti tekemättä.

 

Autamme SINUA hakemisessa

Hakemusten laatiminen on harvan yrityksen ydinosaamista tai mielenkiinnon kohde, joten se jää helposti tekemättä. Autamme SINUA rahoitushakemuksen tekemisessä.

1️⃣ Ota yhteyttä, niin sovitaan 1h etätapaaminen, jossa valmistellaan hakemus yrityksellesi suoraan Business Finlandin asiointipalvelussa.
2️⃣ Odotetaan päätöstä. Se tulee tavallisesti 1-2 viikon kuluessa.
3️⃣ Aloitetaan yhteistyö.

Tuki maksetaan yrityksellesi sen jälkeen kun olet hyväksynyt loppuraporttimme – ja maksanut laskumme.

 

Innovaatioseteli käyttöön!

Hakuprosessi on simppeli ja riskitön. Varaa kalenteristani sinulle sopivin 1h aika niin laitetaan hakemus sisään!

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Kirjoittaja Veikko Törrönen on intohimoinen liiketoimintamuotoilija, palvelumuotoilija, valmentaja ja KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja.

FacebookTwitterLinkedIn

Asiakastarina: Palvelun tuotteistus toimialaa muuttavalle innovaatiolle | OffiStore Oy: https://www.kreapal.fi/asiakasreferenssi/palvelun-tuotteistus/ #palvelumuotoilu #cx

Tuotteistaminen – huomioi tämä yksi asia ja onnistut: https://www.kreapal.fi/blogi/tuotteistaminen/ #palvelumuotoilu #cx #asiakaskokemus

Omistajastrategia – huomioi nämä 7 asiaa https://www.kreapal.fi/blogi/omistajastrategia/ #strategia #johtaminen #liiketoimintamuotoilu

Palvelulupaus – parhaisiin on kiteytetty nämä 6 muuttujaa! https://www.kreapal.fi/blogi/palvelulupaus/ #asiakaskokemus #cx #palvelumuotoilu

Ajankohtaista

Luottoluokitus AAA!

24.7.2022

Luottoluokitus AAA myönnetään vuosittain 2,3%:lle suomalaisista yrityksistä - ja nyt KREAPAL DESIGN Oy kuuluu tähän...

Jatka lukemista

ELY-konsultointi aka yrityksen kehittämispalvelut

4.4.2022

ELY-konsultointi, joka tunnetaan myös nimellä yrityksen kehittämispalvelut, on PK-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen...

Jatka lukemista

Ihmislähtöinen strategia paikallislehdelle – projektimme Suomen Lehdistön julkaisussa!

14.9.2021

Toteutimme kevään 2021 aikana ihmislähtöisen strategiaprojektin Kangasalan Sanomille - tutustu...

Jatka lukemista

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Innostuitko kehittämään tekemistänne asiakaslähtöisesti? Mahtavaa! Soita Veikolle ja saat sparrausta heti: 040 7055 810.

Jos kirjoitat mieluummin, lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle.

Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

ASIAKASKOKEMUKSEN KEHITTÄMINEN JA JOHTAMINEN

LATAA UUSI OPAS TÄSTÄ!