PALVELUMUOTOILUN VERKKOKURSSI JULKAISTU | TUTUSTU

Ajankohtaista

PALVELUMUOTOILIJA YRITYSKUMPPANIKSI

19.10.2020   |   Veikko Törrönen

Haluatko tehdä palvelumuotoilijan merkityksellistä työtä, jossa pääset vaikuttamaan positiivisesti suomalaisen työelämän kehitykseen – ja päästä laajentamaan omaa osaamistasi joka ikinen työpäivä?

Oletko miettinyt myös oman yrityksen perustamista, koska alan työpaikkoja on todella vähän tarjolla? Estääkö sinua kuitenkin jokin seuraavista:
> Sinulla ei ole vielä riittävää tunnettuutta asiakkaiden hankintaan itsenäisesti.
> Sinulla ei ole valmiina työkaluja ja konsepteja omien projektien toteuttamiseen.
> Et halua työskennellä täysin yksin.
> Et halua aloittaa yritystoimintaa täysin tyhjästä.

Ymmärrän, koska olen itsekin ollut samassa tilanteessa ja toivonut, että joku olisi tarjonnut mahdollisuutta näyttää mihin pystyn.

 

HAEMME YRITTÄJÄKUMPPANIA

Haemme yrittäjäkumppaniksemme osaavaa ja intohimoista tekijää, jolla on uskallusta tarttua tilaisuuteen. Tarjoamme sinulle:
> Mahdollisuuden aloittaa heti palvelumuotoilijan työssä.
> Brändin, joka auttaa sinua merkittävästi asiakashankinnassa (kymmeniä projekteja, joiden NPS >95).
> Valmiit käytännössä testatut työkalut ja konseptit.
> Pienen porukan (Veikko ja Jaakko), jossa intohimoiset ihmiset tukevat toinen toisiaan.

 

TÄTÄ ODOTAMME

Tätä odotamme tulevalta yrittäjäkumppaniltamme:
> Can do- asennetta ja isoa intohimoa palvelumuotoilijan työhön!
> Osaamista toteuttaa palvelumuotoiluprojekteja, joista asiakkaat puhuvat pelkkää hyvää.
> Kyky ja halua hankkia uusia asiakkaita (tyyli vapaa).
> Rohkeutta perustaa oma yritys (voit aloittaa vaikka laskutuspalvelun kautta) ja hypätä työhön, jossa ansiosi perustuu tehtyjen tuntien sijaan tulokseen.
> Elämme digiaikaa, mutta mikään ei korvaa fyysistä läheisyyttä: etsimme ensisijaisesti kumppania joka asustaa Tampereen kaupunkiseudulla.

 

Etäpalaveria pystyyn – ja jutellaan lisää!

Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jatketaan juttua etätapaamisella.

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaan, voit myös soittaa, laittaa sähköpostia – tai tulla kylään. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

FacebookTwitterLinkedIn

Hommia on painettu todella isolla liekillä since 2017. Kiitos mahtavien asiakkaiden, tekemistä on riittänyt todella mukavasti.

Intohimoinen palvelumuotoilun osaaja, nyt on sinun paikkasi🔥: https://www.kreapal.fi/ajankohtaista/palvelumuotoilija-yrityskumppaniksi/ #palvelumuotoilu #liiketoimintamuotoilu #cx

"Minulla ei ollut kokonaiskuvaa palvelumuotoilusta ja sen menetelmistä, joten osallistuin verkkokurssille.

Uuden osaamisen ja uusien työkalujen avulla pystyn työssäni saavuttamaan tavoitteeni entistä paremmin!"🔥🙏 https://www.kreapal.fi/verkkokurssit/palvelumuotoilu-kaytannossa-verkkokurssi/ #palvelumuotoilu #servicedesign

”Osallistuin juuri webinaariin. Opiskelen palvelumuotoilua yliopistolla ja käytännössä opin äsken tunnissa enemmän kuin viimeisen 9kk aikana yliopistolla - kiitos!”

Tervetuloa mukaan: https://event.webinarjam.com/register/13/9kwnouq #palvelumuotoilu #asiakaskokemus #cx

Ilmainen Palvelumuotoilu käytännössä LIVE-webinaari HUOMENNA ti 8.9. | Tervetuloa mukaan 🙌 https://event.webinarjam.com/register/8/z3wzxur #palvelumuotoilu #servicedesign #webinaari #kreapal

Ajankohtaista

PALVELUMUOTOILIJA YRITYSKUMPPANIKSI

19.10.2020

Haluatko tehdä palvelumuotoilijan merkityksellistä työtä, jossa pääset vaikuttamaan positiivisesti suomalaisen työelämän...

Jatka lukemista

Liiketoimintamuotoilun webinaari | 24.8.2020

14.8.2020

Strategian ydintehtäviä on muun muassa: > Kommunikoida ymmärrettävästi, minne yrityksemme on menossa – ja miten sinne...

Jatka lukemista

Oppia maailman huippuvalmentajilta | TONY ROBBINS – Business Mastery

3.8.2020

Tony Robbinsin oppi-isä Jim Rohn kiteytti aikoinaan kasvun kaavan hienosti: jos haluat tulosten muuttuvan, SINUN pitää...

Jatka lukemista

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Markkinointivelho
Verkkokurssiguru

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT