OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

PALVELUMUOTOILIJA YRITYSKUMPPANIKSI

5.6.2021   |   Veikko Törrönen

Haluatko tehdä palvelumuotoilijan ja / tai liiketoimintamuotoilijan merkityksellistä työtä, jossa pääset vaikuttamaan positiivisesti suomalaisen työelämän kehitykseen – ja päästä laajentamaan omaa osaamistasi joka ikinen työpäivä?

Oletko miettinyt myös oman yrityksen perustamista, koska alan työpaikkoja on todella vähän tarjolla? Estääkö sinua kuitenkin jokin seuraavista:
> Sinulla ei ole vielä riittävää tunnettuutta asiakkaiden hankintaan itsenäisesti.
> Sinulla ei ole valmiina työkaluja ja konsepteja omien projektien toteuttamiseen.
> Et halua työskennellä täysin yksin.
> Et halua aloittaa yritystoimintaa täysin tyhjästä.

Ymmärrän, koska olen itsekin ollut samassa tilanteessa ja toivonut, että joku olisi tarjonnut mahdollisuutta näyttää mihin pystyn.

 

HAEMME YRITTÄJÄKUMPPANIA

Haemme yrittäjäkumppaniksemme osaavaa ja intohimoista tekijää, jolla on uskallusta tarttua tilaisuuteen. Tarjoamme sinulle:
> Tuen oman yrityksen perustamiseen.
> Mahdollisuuden aloittaa heti palvelumuotoilijan työssä.
> Brändin, joka auttaa sinua merkittävästi asiakashankinnassa (kymmeniä projekteja, joiden NPS >95).
> Valmiit käytännössä testatut työkalut, konseptit ja järjestelmät.
> Pienen porukan (Veikko ja Outi), jossa intohimoiset ihmiset tukevat toinen toisiaan.

 

TÄTÄ ODOTAMME

Tätä odotamme tulevalta yrittäjäkumppaniltamme:
> Can do- asennetta ja isoa intohimoa liiketoimintalähtöisen muotoilijan työhön!
> Osaamista toteuttaa palvelumuotoiluprojekteja, joista asiakkaat puhuvat pelkkää hyvää.
> Kykyä ja halua hankkia uusia projekteja (saat meitä jatkuvasti uusia myyntimahdollisuuksia).
> Rohkeutta perustaa oma yritys ja hypätä työhön, jossa ansiosi perustuu tehtyjen tuntien sijaan tulokseen.
> Elämme digiaikaa, mutta mikään ei korvaa fyysistä läheisyyttä: etsimme ensisijaisesti kumppania joka asustaa Tampereen kaupunkiseudulla.

 

YRITTÄJÄKUMPPANIMME OUTI  NOKKONEN KERTOO

”Aloitin yrittäjänä tammikuussa 2021. Hyppy yrittäjäksi oli todella jännittävä, sillä minulla ei ollut aiempaa kokemusta yrittämisestä eikä asiakashankinnasta. Olen yllättynyt, miten nopeasti kaikki lähti sujumaan. Yhteisen brändin ja valmiiden konseptien avulla pääsin välittömästi mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja sain laskutuksen rullaamaan. Nyt olen Kreapal Designissa osakkaana ja kehitämme kokonaisuutta yhdessä.”


 

ETENEMINEN

Olemme ulkoistaneet hakuprosessin ValtaGroup Oy:lle. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja, voit soittaa suoraan ValtaGroupin Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö [email protected] Lisätietoja TÄSTÄ.

FacebookTwitterLinkedIn

Asiakastarina | Strategiatyö arkeen liiketoimintamuotoilulla: https://www.kreapal.fi/asiakasreferenssi/strategiatyo-arkeen-liiketoimintamuotoilulla/ #strategia #yhdessä #liiketoimintamuotoilu

Strategian määritelmä simppelisti - yhdellä lauseella: https://www.kreapal.fi/blogi/strategian-maaritelma-simppelisti/ #strategia #liiketoimintamuotoilu #yhdessä

Strategian jalkauttaminen on eilisen juttuja: https://www.kreapal.fi/blogi/strategian-jalkauttaminen/ #strategia #yhteiskehittäminen #liiketoimintamuotoilu

Ajankohtaista

PALVELUMUOTOILIJA YRITYSKUMPPANIKSI

5.6.2021

Haluatko tehdä palvelumuotoilijan ja / tai liiketoimintamuotoilijan merkityksellistä työtä, jossa pääset vaikuttamaan...

Jatka lukemista

Yritysten kehittämispalvelut – ELY-konsultointi

15.2.2021

Yrityksen kehittämispalvelut / ELY konsultointi: KREAPAL DESIGN Oy nyt menossa mukana   MITÄ  Yritysten...

Jatka lukemista

Palvelumuotoilun huippuammattilainen mukaan KREAPAL-tiimiin!

7.1.2021

Palvelumuotoilun huippuammattilainen, Outi Nokkonen, liittyi mukaan KREAPAL-tiimiin 4.1.2021! Outin ajatuksia...

Jatka lukemista

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Olen palvelumuotoilija, jolla on monen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja ison organisaation muutostyöstä asiakaslähtöisemmäksi.  Olen johtanut palvelumuotoilua lukuisissa projekteissa, sekä valmentanut satoja ihmisiä tuottamaan parempaa arvoa asiakkaille, työntekijöille ja omistajille – palvelumuotoilun menetelmin.

Erityisosaamistani ovat palvelumuotoilu ja ihmisymmärryksen soveltaminen palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä – sekä julkissektorin toiminnan asiantuntemus.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen opiskellut palvelumuotoilua kahdessa suomalaisessa korkeakoulussa.

Minua on kiitetty erityisesti kyvystäni hahmottaa suuria kokonaisuuksia, sekä kiteyttää niitä helposti ymmärrettävällä tavalla. Innostun ihmisistä ja hyvistä ratkaisemisen arvoisista kysymyksistä – ja saan ihmiset ympärilläni innostumaan mukanani.

Outi Nokkonen

Palvelumuotoilija


Outi on valtavan upea palvelumuotoilun superammattilainen, organisaatioiden muutosmuotoilija, digitaalisten palvelujen uudistaja ja yhteiskehittämisen taitaja. Hän on ratkaisukeskeinen luova ongelmanratkaisija, joka ei pelkää lähteä kokeilemaan.

Outi on taitava projektinhallinnassa ja hän saa tuloksia aikaiseksi! Perustimme hänen kanssaan julkishallinnon muotoiluverkoston ”Julkis-muotoilijat” – ja Outi on vetänyt verkoston toimintaa aktiivisesti pari vuotta. Outi on sparrannut myös minua vaativissa muotoilujohtamisen tehtävissä. Vahva suositus täältä!

Anni Leppänen
Johtava palvelumuotoilija, Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Verkkokurssimestari
Kasvuhakkeri

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT