OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

Yritysten kehittämispalvelut – ELY-konsultointi

15.2.2021   |   Veikko Törrönen

Yrityksen kehittämispalvelut / ELY konsultointi: KREAPAL DESIGN Oy nyt menossa mukana

 

MITÄ 

Yritysten kehittämispalvelut, tuttavallisemmin ELY-konsultointi, on PK-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen suunnattu palvelu. Yritysten kehittämispalvelut ovat tuoreen selvityksen mukaan toimivaa, vaikuttavaa ja sujuvaa: kynnys hakemiseen on matala ja hakuprosessi on yrityksen näkökulmasta sujuva.

Palvelu pähkinänkuoressa 

☑️ Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille (ei vaatimusta 1.tilinpäätöksestä).
☑️ Palvelu sopii myös yksityisille elinkeinonharjoittajille, eikä toimialarajoituksia ole.
☑️ Tukea voi saada kolmen vuoden aikana enintään 15:lle päivälle.
☑️ Tukea voidaan myöntää yhdellä kertaa 2-7 päivää.
☑️ Yritys maksaa yhdestä konsulttipäivästä itse 300€.
☑️ Muut yrityksen saamat julkiset tuet voivat vaikuttaa tuen myöntämiseen.
☑️ Koronavirusepidemian vuoksi palvelut toteutetaan etäyhteyksien välityksellä.

 

TÄSSÄ ME AUTAMME 

KREAPAL on valittu palveluntuottajaksi Innovaatioiden kaupallistamiseen, joten voimme tarjota jatkossa myös tällä yhteistyön mallilla yrityksellesi muun muassa seuraavia palvelumuotoilun ja liiketoimintamuotoilun palveluita:

✅ Arvioidaan tai kehitetään yrityksesi nykyisiä palveluita.
✅ Innovoidaan yrityksellesi kokonaan uusia palveluita.
✅ Arvioidaan tai kehitetään yrityksesi nykyistä liiketoimintamallia.
✅ Innovoidaan yrityksellesi kokonaan uutta liiketoimintaa.
✅ Perehdytetään yrityksesi johtoa liiketoiminnan strategisen tason yhteiskehittämiseen, eli liiketoimintamuotoiluun.
✅ Perehdytetään yrityksesi johtoa palveluiden yhteiskehittämiseen, eli palvelumuotoiluun.

Huom. Tuki on tarkoitettu liiketoiminnan ja palveluiden strategisen tason kehittämiseen, joten sitä ei voi käyttää suoraan esim. yksittäisiin puheisiin, valmennuksiin tai työpajoihin.
Nämä palvelut tuotamme ELY-konsultoinnin ulkopuolella.

 

NÄIN HOMMA TOIMII 

1️⃣ Soita niin keskustellaan alustavasti yrityksesi kehittämistarpeesta.
2️⃣ Sovitaan etätapaaminen, jossa laaditaan hakemus yrityksellesi.
3️⃣ Lähetä hakemus aluehallinnon asiointipalveluun käsittelyyn.
4️⃣ Odota päätöstä, joka tulee yleensä 1-2 viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä asiointipalveluun.
5️⃣ Aloitetaan yhteistyö.

Projektin toteutuksen jälkeen, laskutamme yrityksesi osuuden (300€/päivä) teiltä – ja valtion tukeman osuuden ELY-keskukselta.

 

TARVITSETKO APUA?

Autamme mielellämme  – ja toimitamme aina tuloksia: suositteluasteemme NPS (Net Promoter Score) > 95! Lue lisää asiakkaille tuottamistamme hyödyistä kymmenistä asiakastarinoistamme. 😀✌️

yritysten kehittämispalvelut

Yhdessä vietetty ajatustenvaihto tuottaa oivalluksia – aina rennossa hengessä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä,

VEIKKO TÖRRÖNEN
040 705 5810
[email protected]

KREAPAL DESIGN Oy
www.kreapal.fi
Facebook 
Twitter
LinkedIn

HYVIÄ ENERGIOITA JA INSPIRAATIOTA ARKEEN? Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.

 

Kirjoittaja Veikko Törrönen on intohimoinen liiketoimintamuotoilija, palvelumuotoilija, valmentaja ja KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja.

FacebookTwitterLinkedIn

Ajankohtaista

PALVELUMUOTOILIJA YRITYSKUMPPANIKSI

5.6.2021

Haluatko tehdä palvelumuotoilijan ja / tai liiketoimintamuotoilijan merkityksellistä työtä, jossa pääset vaikuttamaan...

Jatka lukemista

Yritysten kehittämispalvelut – ELY-konsultointi

15.2.2021

Yrityksen kehittämispalvelut / ELY konsultointi: KREAPAL DESIGN Oy nyt menossa mukana   MITÄ  Yritysten...

Jatka lukemista

Palvelumuotoilun huippuammattilainen mukaan KREAPAL-tiimiin!

7.1.2021

Palvelumuotoilun huippuammattilainen, Outi Nokkonen, liittyi mukaan KREAPAL-tiimiin 4.1.2021! Outin ajatuksia...

Jatka lukemista

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Olen palvelumuotoilija, jolla on monen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja ison organisaation muutostyöstä asiakaslähtöisemmäksi.  Olen johtanut palvelumuotoilua lukuisissa projekteissa, sekä valmentanut satoja ihmisiä tuottamaan parempaa arvoa asiakkaille, työntekijöille ja omistajille – palvelumuotoilun menetelmin.

Erityisosaamistani ovat palvelumuotoilu ja ihmisymmärryksen soveltaminen palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä – sekä julkissektorin toiminnan asiantuntemus.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen opiskellut palvelumuotoilua kahdessa suomalaisessa korkeakoulussa.

Minua on kiitetty erityisesti kyvystäni hahmottaa suuria kokonaisuuksia, sekä kiteyttää niitä helposti ymmärrettävällä tavalla. Innostun ihmisistä ja hyvistä ratkaisemisen arvoisista kysymyksistä – ja saan ihmiset ympärilläni innostumaan mukanani.

Outi Nokkonen

Palvelumuotoilija


Outi on valtavan upea palvelumuotoilun superammattilainen, organisaatioiden muutosmuotoilija, digitaalisten palvelujen uudistaja ja yhteiskehittämisen taitaja. Hän on ratkaisukeskeinen luova ongelmanratkaisija, joka ei pelkää lähteä kokeilemaan.

Outi on taitava projektinhallinnassa ja hän saa tuloksia aikaiseksi! Perustimme hänen kanssaan julkishallinnon muotoiluverkoston ”Julkis-muotoilijat” – ja Outi on vetänyt verkoston toimintaa aktiivisesti pari vuotta. Outi on sparrannut myös minua vaativissa muotoilujohtamisen tehtävissä. Vahva suositus täältä!

Anni Leppänen
Johtava palvelumuotoilija, Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Verkkokurssimestari
Kasvuhakkeri

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT