Antti Kopponen, Eatech Oy

Antti Kopponen, Chief Operating Officer, Eatech Oy

Saimme selkeästi tiivistettynä sen, mitä työntekijäkokemuksessamme on hyvin ja mitä voimme tehdä vielä paremmin. Veikko ja Nina ansaitsivat tässä meidän koko porukan luottamuksen!

Muotoilusta apua työntekijäkokemuksen kehittämiseen ja yrityskulttuurin johtamiseen

Pieniin yrityksiin syntyy tiiviin yhdessä vietetyn ajan seurauksena luontaisesti vahva yhtenäinen yrityskulttuuri. Yrityksen koon kasvaessa koko henkilöstön välinen vuorovaikutus vähenee: tämä muuttaa yrityskulttuurin moniulotteisemmaksi ja vaikeammin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Peter Druckerin sanoin, ”yrityskulttuuri syö strategian aamupalaksi”, eli joko kulttuuri johtaa yritystä tai yritys päättää johtaa kulttuuria – edelläkävijäyritykset tunnistavat tämän ja valitsevat jälkimmäisen vaihtoehdon.

Saimme kunnian päästä auttamaan ohjelmistoyritys Eatech Oy:n työntekijäkokemuksen kehittämistä ja yrityskulttuurin johtamista muotoilun menetelmillä. Asetimme asiakkaan kanssa projektille yhteisesti seuraavat tavoitteet:

  • Työntekijäkokemuksen nykytilan kartoittaminen.
  • Haasteiden ja uusien työntekijäkokemusta parantavien mahdollisuuksien kiteyttäminen ja näkyväksi tekeminen.
  • Tavoitellun työntekijäkokemuksen suunnittelua ohjaavien vetureiden valinta.

Haastattelimme projektin päätyttyä Eatech Oy:n COO Antti Kopposta – alla yhteenveto haastattelusta:

 

Kuvaile haastetta tai ongelmaa, johon kaipasitte erityisesti apua?

Eatech on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Meillä oli jo jonkinlainen käsitys yrityskulttuuristamme ja sen vahvuuksista sekä kehitettävistä asioista. Oli kuitenkin haastavaa kiteyttää esimerkiksi se, miten erotumme muista. Minkälainen on työntekijäkokemus? Minkälaisia ovat eatechilaiset? Miten voimme kehittää työnantajamielikuvaa? Mitä voisimme tehdä vielä paremmin?

 

työntekijäkokemus

 

Mikä sai sinut lopulta valitsemaan yrityksemme? Mikä erotti meidät muista toimijoista?

Tekemisen meininki ja hyvä yhteispeli Veikon ja Ninan välillä. Henkinen tamperelaisuus ja rehellisyys. Selkeä ja järkevä suunnitelma etenemisestä ja lupaus konkretiasta lopputuloksissa.

 

Miten yhteistyö mielestäsi sujui?

Yhteistyö sujui hienosti – kaikki tapahtui aikataulussaan. Haastattelut ja workshopit olivat henkilökunnallekin positiivinen kokemus – Veikko ja Nina ansaitsivat tässä meidän koko porukan luottamuksen. Mahtavaa oli, että Veikko ja Nina tulivat myös itse kertomaan tuloksista koko henkilökunnan aamupalalle. Lupaus ”Teemme monimutkaisesta yksinkertaista” toteutui.

 

Saimme selkeästi tiivistettynä sen, mitä nyt on hyvin ja mitä voimme tehdä vielä paremmin.

 

Mikä on ollut mielestäsi suurin hyöty jonka olemme pystyneet tuottamaan?

Kuten ennalta arvelimme, esiin ei tullut mitään aivan uutta ja ihmeellistä tai yllättävää. Mutta nyt meidän yrityskulttuuri on kiteytetty uudella tavalla asioiksi, jotka jokainen eatechilainen voi allekirjoittaa. Saimme selkeästi tiivistettynä sen, mitä nyt on hyvin ja mitä voimme tehdä vielä paremmin. Tästä on saatu uutta puhtia jo käynnissä oleviin kehitysasioihin ja työlistalle lisää asioita, joihin keskittymällä saamme työntekijäkokemuksesta entistäkin paremman. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluitamme ystävälle tai kollegalle?

10!

Eatech Oy on yli 100 henkilöä työllistävä Tampereella ja Helsingissä toimiva ketterä ohjelmistoyritys, joka keskittyy asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen ja jatkuvien palveluiden tuottamiseen. Yrityksen osaaminen kattaa koko ohjelmiston elinkaaren aina ideasta ylläpitoon saakka. Lisätietoja.

 

Kuinka voimme auttaa?

KREAPAL on liiketoimintamuotoilun, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen intohimoinen asiantuntijayritys. Autamme yritystäsi ymmärtämään ihmisiä kokonaisvaltaisemmin ja kytkemään ymmärryksen osaksi tulevaisuuden voittavaa liiketoimintaa. Me koulutamme, valmennamme, fasilitoimme ja teemme projekteja kaikenkokoisille organisaatioille – toimialariippumattomasti – ympäri Suomen.

Tiedät jo mitä yrityksesi pitäisi tehdä. Älä jää pohdintojesi kanssa yksin, vaan ota yhteyttä ja kerro meille mihin haluat muutosta.

FacebookTwitterLinkedIn

Tilaa uutiskirje

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

Voimmeko auttaa?

Tiedät jo mitä yrityksesi pitäisi tehdä. Älä jää pohdintojesi kanssa yksin, vaan kerro meille mihin haluat muutosta. Me kerromme miten kytkemme ihmiset muutokseen mukaan ja miten me sen teemme – yhdessä.

Kreapal facebook Kreapal twitter Kreapal linkedin
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka projekteissa painottuu vahvasti liiketoiminnallisesti mitattavissa oleva hyöty. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä ja MBA tutkinnon University of Wales:issa.

Veikko käy säännöllisesti puhumassa erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Hän on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja projekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Aina ilo vaihtaa ajatuksia 😃🙌
veikko@kreapal.fi
040 7055 810

Veikko Törrönen | Liiketoimintamuotoilu & Palvelumuotoilu | *Strategia

veikko@kreapal.fi

040 705 5810

Linkedin

Lisätietoja

Kaisa on strategisen osaamisen kehittämisen ja valmentamisen huippuammattilainen. Hän on tehnyt n. 15 vuoden uran kouluttajana ja valmennuspäällikkönä Alkossa, jota arvostetaan erinomaisesta työntekijä- ja asiakaskokemuksestaan.

Liiketoimintamuotoilijana Kaisa auttaa tiimejä ja yksilöitä näkemään asioita uusista näkökulmista. Laaja ymmärrys poikkitieteellisesti ihmisestä osana työyhteisöä auttaa häntä havainnoimaan ja tukemaan ihmisten kasvua osana työyhteisöä.

Kaisa on innostava esiintyjä, tehokas valmentaja ja kokonaisvaltainen muotoilija, jonka projekteissa tapahtuu isoja asioita sekä prosessien että henkisen kasvun tasolla.

Ilo vaihtaa ajatuksia 1.1.2019 alkaen 😃🙌

Kaisa Kokko | Liiketoimintamuotoilu & Palvelumuotoilu | *Valmentaminen

Linkedin

Lisätietoja

Maailman muuttuessa yksi asia ei koskaan muutu – liiketoiminnat palvelevat aina ihmisiä.

TÄMÄN ME TEEMME
Me palautamme ihmisen liiketoiminnan ytimeen | Mahdollistamme liiketoiminnan muotoilun kaikenkokoisille yrityksille | Tuotamme toimialan parasta arvoa asiakkaan investoinnille

Etsimme jatkuvasti huippuammattilaisia tai talentteja, jotka jakavat saman uskon ja intohimon liiketoimintojen- ja palveluiden muotoiluun. Jos sisälläsi palaa sama liekki, lähetä avoin hakemus osoitteeseen: veikko@kreapal.fi.

Sinä | Liiketoimintamuotoilu tai palvelumuotoilu?

Linkedin

Ota yhteyttä lomakkeella:

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

Ota yhteyttä lomakkeella:

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

TÄMÄN ME TEEMME

Autamme organisaatiotasi palauttamaan ihmisen takaisin liiketoiminnan ytimeen | Mahdollistamme liiketoiminnan muotoilun kaikenkokoisille yrityksille | Tuotamme toimialan parasta arvoa asiakkaan investoinnille

KREAPAL DESIGN Oy
Rautatienkatu 21 B
33100 Tampere
Y-tunnus: 2952382-5

YHTEYDENOTOT
Veikko Törrönen
perustaja | toimitusjohtaja
040 7055 810
veikko@kreapal.fi


LASKUTUSOSOITTEET

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003729523825
Operaattori: 003721291126 (Maventa)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-laskut sähköpostilla
29523825@scan.netvisor.fi