Jenni Hupli, Kiinteistöliitto

Jenni Hupli, päälakimies, Kiinteistöliitto

Kokeilimme palvelumuotoilutyöpajan soveltuvuutta lakimiestiimimme kehitystyöhön. Saimme konkreettista apua asiakkaan saappaisiin astumisessa sekä avauksia erilaisiin kehitysprosesseihin.

Kiinteistöliiton lakimiehet kokeilevat ketterästi palvelumuotoilua – Legal Design -hengessä

Palvelumuotoilulla muotoillaan aina, tietoisesti tai tiedostamatta, myös yrityskulttuuria asiakaslähtöisemmäksi. Pidemmissä projekteissa omistajuus siirtyy asteittain tilaajayritykseen ja samalla yrityksen sisäinen muotoiluosaaminen kasvaa (kts. kuva alla).

palvelumuotoilu-omistajuus

Vaikka pidemillä ja laajemmilla projekteilla saavutetaan luonnollisesti parhaimmat lopputulokset sekä kehitettävän palvelun että yrityskulttuurin näkökulmasta, ketterät kokeilut ovat oiva tapa lähteä liikkeelle. Meillä oli ilo päästä toteuttamaan Kiinteistöliiton lakimiehille päivän kestävä fasilitoitu palvelumuotoilutyöpaja. Haastattelimme Kiinteistöliiton päälakimiestä, Jenni Huplia, päivän annista – kiteytys hastattelusta alla.

Kuvaile haastetta tai ongelmaa, johon kaipasitte erityisesti apua?

Lakipalvelumme olivat osin muuntuneet juristin palveluiksi toiselle juristille (sanallinen muoto, vaikeat lauserakenteet jne.). Halusimme kehittää kirjallisia aineistojamme asiakaslähtöisemmiksi.

Mikä sai sinut valitsemaan yrityksemme fasilitoijaksi? 

Olimme tehneet kotiläksyjä Legal Designista ja etsimme avuksi palvelumuotoiluun ja asiakaslähtöisyyteen erikoistunutta yritystä, joka olisi tehnyt jo yhteistyötä lakipalveluja tuottavien toimijoiden kanssa. Saimme tiedon KREAPALista ja siitä se sitten lähti.

Miten päivä mielestäsi sujui? 

Erinomaisesti. Ennakkovalmistautumiseen panostettiin poikkeuksellisen paljon ja koko prosessi sujui samassa panostuksen, innostuksen ja hyvän yhteistyön hengessä!

Mikä hyötyä saitte päivästä? 

Saimme konkreettista apua asiakkaan saappaisiin astumisessa sekä avauksia erilaisiin kehitysprosesseihin.

Kysyttäessä, kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluitamme ystävälle tai kollegalle?

10.

Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio ja alan johtava vaikuttaja. Jäsenillä on käytössään alan tuorein tieto ja kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut. Lisätietoja.

Haluaisitko ottaa selville, kuinka muotoilu voisi auttaa sinun yritystäsi?  Ota rohkeasti yhteyttä – me autamme!

FacebookTwitterLinkedIn

Tilaa uutiskirje

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

Voimmeko auttaa?

Uskotko, että myös sinun toimialasi asiakkaat asioivat mieluummin yrityksen kanssa, joka tarjoaa asiakkailleen parasta kokonaisarvoa – ei vain halvinta hintaa tai parasta tuotetta? Tähän mekin uskomme. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää.

FacebookTwitterLinkedIn
Listietoja

Veikko on businessmuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka projekteissa painottuu vahvasti liiketoiminnallisesti mitattavissa oleva hyöty. Hän on johtanut lukuisia palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa.

Vahvan käytännön kokemuksen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa sekä businessmuotoilua TU Delft:issä.
Veikko on innostaja ja tekijä, jonka projekteissa syntyy tulosta – rennossa hengessä.

Listietoja

Asiakkaat kuvaavat Ninaa tarkkasilmäiseksi yrityskulttuurimuotoilijaksi, joka osaa kiteyttää syy-seuraussuhteita näkyviksi ja käyttökelpoisiksi työkaluiksi. Valmentajana Nina auttaa tiimejä ja yksilöitä näkemään asioita uusista näkökulmista. Laaja ymmärrys poikkitieteellisesti ihmisestä osana työyhteisöä auttaa häntä havainnoimaan ja tukemaan ihmisten kasvua osana työyhteisöä.

Ninalla on vahva liiketoiminnallinen osaaminen: hän rakensi SuomenTelecenter Oy:n liiketoiminnan tyhjästä yli 8 M€ vuotuiseen liikevaihtoon toimien itse operatiivisesta toiminnasta vastaavana kasvun mahdollistajana.  Hän on johtanut satoja valmennusprojekteja ja toiminut valmentajana hyvin erilaisissa organisaatioissa.

Nina on tunneälykäs joukkuepelaaja, jonka projekteissa tapahtuu isoja asioita sekä prosessien että henkisen kasvun tasolla.

Ota yhteyttä lomakkeella:

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

Ota yhteytt lomakkeella:

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

KREAPAL Oy 
Y-tunnus: 2871561-4

OSOITE
Rautatienkatu 21 B
33100 Tampere

LASKUTUSOSOITTEET

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003728715614
Operaattori: 003721291126 (Maventa)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-laskut sähköpostilla
28715614@scan.netvisor.fi