Kun ympäröivät tekijät kuten työ, yhteiskunta ja talous muuttuvat, myös organisaatioiden on muututtava. Liiketoimintojen digitalisointi ja automatisointi koetaan monessa organisaatiossa muutoksesta selviytymisen edellytykseksi ja olemme osittain samaa mieltä. Haluamme kuitenkin painottaa, että pohjimmiltaan liiketoiminnat palvelevat ihmisiä – eri tasoilla. Siksi jokaisen organisaation tärkein tehtävä on ymmärtää ihmisiä – ja muotoilla liiketoiminnan eri osa-alueet tästä ymmärryksestä käsin tuottamaan enemmän merkitystä ja arvoa ihmisille.

miksi?

Liiketoiminta on etääntynyt kauaksi tästä ajattelutavasta: strategiaa, palveluita, asiakaskokemusta ja muita liiketoiminnan osa-alueita kehitetään omissa siiloissa ja poteroissa, neuvotteluhuoneissa, henkisesti kaukana asiakkaista ja ihmisistä liiketoiminnan takana.

miksi?

Tässä epäyhtälössä piilee valtavia mahdollisuuksia – toimialariippumattomasti. Autamme organisaatiotasi ymmärtämään ihmisiä ja kohottamaan ihmisen liiketoiminnan ytimeen.

miksi?

Autamme organisaatioita ymmärtämään ihmisiä ja kohottamaan ihmisen liiketoiminnan ytimeen | Mahdollistamme liiketoiminnan muotoilun kaikenkokoisille yrityksille

Muotoilun hyödyntäminen palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä tuo todistetusti tuloksia, mutta se on ollut perinteisesti suurten organisaatioiden yksinoikeus – ei enää. Lean Startup -menetelmiä ja muotoiluajattelua yhdistävä yhteiskehittämisen konseptimme mahdollistaa isot tulokset pienemmillä resursseilla. Teemme töitä kaikenkokoisille kehitysmyönteisille organisaatioille – toimialariippumattomasti – ympäri Suomen.

Yhteystiedot

Meitä kiinnostaa kuulla sinusta!

Ota yhteyttä - me autamme.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Soitamme sinulle takaisin heti vapauduttuamme.

Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, -työkaluja ja -menetelmiä.

Veikko on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikko vakuutti minut innostuksellaan ja osaamisellaan jo 2016 keväällä, kun tapasimme ensi kertaa. Jo tällöin heräsi ajatus, että Veikko voisi meitä auttaa rakentamaan yrityksemme muutosmatkaa. 2018 kesällä tämä konkretisoitui, kun aloitimme yhteistyön KREAPALin kanssa. Yhteistyöstä saatu palaute on ollut erinomaista! Tavoite on yhä syventää yhteistyötä siten, että KREAPAL on keskeinen kumppani ICT Elmon kasvussa ja tulee mukaan myös vaativimpiin asiakascaseihimme.

Janne Aaltonen
Toimitusjohtaja, ICT Elmo Oy