MAKSUTON SUUNNITELMA YRITYKSESI STRATEGIAN TAI PALVELUN MUOTOILUUN | VARAA AIKA!

YRITYKSET PALVELEVAT AINA IHMISIÄ

Kun ympäröivät tekijät kuten työ, yhteiskunta, talous ja ihmisten tarpeet muuttuvat, myös yritysten on muututtava. Liiketoimintojen digitalisointi ja automatisointi koetaan monessa yrityksessä muutoksista selviytymisen edellytykseksi – ja olemme osittain samaa mieltä. Haluamme kuitenkin painottaa, että pohjimmiltaan yritykset palvelevat aina ihmisiä. Siksi jokaisen yrityksen tulee todella kuunnella ja ymmärtää ihmisiä – ja laittaa heidän tarpeidensa täyttämisen kaiken tekemisen keskiöön.

YRITYKSET PALVELEVAT IHMISIÄ

Autamme yritystäsi kuuntelemaan ja ymmärtämään ihmisiä…

Valtaosa yrityksistä ei toimi näin: strategiaa, palveluita, asiakaskokemusta ja muita liiketoiminnan menestyksen kannalta kriittisen tärkeitä osa-alueita kehitetään omissa siiloissa ja neuvotteluhuoneissa, kaukana asiakkaista. Tässä epäyhtälössä piilee valtavia mahdollisuuksia – toimialariippumattomasti. Autamme yritystäsi kuuntelemaan ja ymmärtämään ihmisiä.

… ja kiteyttämään ymmärryksen yhteiseksi inpiroivaksi strategiaksi tai palveluksi!

Muotoilemme kanssanne strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät. Näin luomme työllämme menestystä ja hyvää ympärillemme!

 

KREAPAL DESIGN OY

Visiomme

Olemme osa ihmislähtöistä muutosta. Autamme satoja yrityksiä ja tuhansia yksilöitä oivaltamaan ihmislähtöisyyden voiman, hyödyntämään tätä ymmärrystä liiketoiminnassaan – ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa!

Arvomme

Rakkaus ja kiitollisuus: Luomme työllämme menestystä ja hyvää ympärillemme. Rakastamme työtämme – ja olemme kiitollisia jokaisesta työpäivästä ja toimeksiannosta.
Positiivinen energia: Uskomme menestyksen olevan 20% mekaniikkaa ja 80% psykologiaa. Pidämme huolen hyvistä energioista – ja annamme positiivisen energian näkyä ja tarttua!
Rohkeus: Uskallamme kyseenalaistaa sekä omat että asiakkaidemme ajattelu- ja työskentelytavat. Emme pelkää virheitä. Teemme rohkeita ratkaisuja jokaisessa hetkessä.
Kasvu: Tiedämme kaiken elämässä olevan jatkuvassa muutoksessa. Staattisuus johtaa kuihtumiseen – valintamme on aina kasvu.
Tuloksellisuus: Tulokset ratkaisevat – teemme tulosta ja toimitamme tuloksia. Näin toteutamme ensimmäistä ja tärkeintä arvoamme: luomme työllämme menestystä ja hyvää ympärillemme.

Missiomme

Luomme menestystä ja hyvää ympärillemme muotoilemalla inspiroivia strategioita ja palveluita.

 

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Markkinointivelho
Verkkokurssiguru

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT