Businessmuotoilu

Tehostamme yrityksesi liiketoimintaa tunnistamalla sen sisäiset ja ulkoiset mahdollisuudet ja muotoilemme ne kanssanne uudeksi asiakaslähtöiseksi liiketoimintamalliksi.

Businessmuotoilu sopii yrityksille, joiden liiketoimintamalli kaipaa asiakaslähtöisyyttä

Yrityksissä ja organisaatioissa on kokemuksemme mukaan valtava määrä liiketoiminnallista potentiaalia, jota ei kyetä hyödyntämään. Hyödyntämättömän potentiaalin juurisyy on yritysten sisäisten ja ulkoisten mahdollisuuksien kohdentamattomuus – liiketoimintamallia ja asiakaskokemusta kehitetään irrallisina osina, eri siiloissa, eri aikaan. Näiden yhdistämisessä piilee valtavia mahdollisuuksia!

Businessmuotoilu yhdistää tehokkaasti liiketoiminnan edellytykset, ihmisten aidot tarpeet ja osaamisen sekä teknologian tuomat mahdollisuudet.

Businessmuotoilun avulla kehitetään ketterästi yrityksen liiketoimintamallia: johto, myynti, markkinointi, tuotekehitys ja muut toiminnot kehittävät liiketoimintaa yhdessä – toisiaan ymmärtäen ja tukien. Yhteiskehittämisellä synnytetään sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen sekä varmistetaan parempi sisäisten ja ulkoisten mahdollisuuksien kohdentuminen. Uusi liiketoimintamalli rakennetaan asiakaslähtöisesti sekä tuotetaan visuaaliseen ja helposti päivitettävään muotoon, jonka ansiosta sitä pystytään jatkojalostamaan ketterästi uuden tiedon kertyessä.

Palvelumuotoilu on äärimmäisen tehokas keino kehittää yksittäisen palvelun asiakaskokemusta ja sen tuottamiseen tarvittavia yrityksen sisäisiä prosesseja. Se on oikea valinta yritykselle, joiden liiketoimintamalli on kristallin kirkas. Businessmuotoilu sopii yrityksille, jonka liiketoimintamalli kaipaa kokonaisvaltaisempaa asiakkaiden tarpeiden ymmärrystä ja kiteytystä osaksi liiketoimintamallia.

KREAPAL
 palvelee yritystäsi joustavasti businessmuotoilun eri vaiheissa. Vastaamme liiketoimintamallin kirkastamisesta palvelu-, markkinointi- ja myyntiratkaisuineen ja jatkojalostamme sitä edelleen yhdessä sidosryhmienne kanssa.

Businessmuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus & Työntekijäkokemus Etusivu

Tilaa uutiskirje

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

Voimmeko auttaa?

Uskotko, että myös sinun toimialasi asiakkaat asioivat mieluummin yrityksen kanssa, joka tarjoaa asiakkailleen parasta kokonaisarvoa – ei vain halvinta hintaa tai parasta tuotetta? Tähän mekin uskomme. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää.

FacebookTwitterLinkedIn
Lisätietoja

Veikko on businessmuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka projekteissa painottuu vahvasti liiketoiminnallisesti mitattavissa oleva hyöty. Hän on johtanut lukuisia palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa.

Vahvan käytännön kokemuksen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa sekä businessmuotoilua TU Delft:issä.
Veikko on innostaja ja tekijä, jonka projekteissa syntyy tulosta – rennossa hengessä.

Lisätietoja

Asiakkaat kuvaavat Ninaa tarkkasilmäiseksi yrityskulttuurimuotoilijaksi, joka osaa kiteyttää syy-seuraussuhteita näkyviksi ja käyttökelpoisiksi työkaluiksi. Valmentajana Nina auttaa tiimejä ja yksilöitä näkemään asioita uusista näkökulmista. Laaja ymmärrys poikkitieteellisesti ihmisestä osana työyhteisöä auttaa häntä havainnoimaan ja tukemaan ihmisten kasvua osana työyhteisöä.

Ninalla on vahva liiketoiminnallinen osaaminen: hän rakensi SuomenTelecenter Oy:n liiketoiminnan tyhjästä yli 8 M€ vuotuiseen liikevaihtoon toimien itse operatiivisesta toiminnasta vastaavana kasvun mahdollistajana.  Hän on johtanut satoja valmennusprojekteja ja toiminut valmentajana hyvin erilaisissa organisaatioissa.

Nina on tunneälykäs joukkuepelaaja, jonka projekteissa tapahtuu isoja asioita sekä prosessien että henkisen kasvun tasolla.

Ota yhteyttä lomakkeella:

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

Ota yhteyttä lomakkeella:

Tilaan KREAPAL uusimmat postaukset ja uutiskirjeen

KREAPAL Oy 
Y-tunnus: 2871561-4

OSOITE
Rautatienkatu 21 B
33100 Tampere

LASKUTUSOSOITTEET

Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003728715614
Operaattori: 003721291126 (Maventa)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-laskut sähköpostilla
28715614@scan.netvisor.fi