PALVELUMUOTOILUN VERKKOKURSSI JULKAISTU | TUTUSTU

Työkaveri

Tarvitsetko apua muutoksen vauhdittamiseen, toteuttamiseen ja ketterään kehittämiseen arjessa?

TYÖKAVERI

Konseptin kirkastus ja muutokseen motivointi koetaan monessa organisaatiossa kehityshankkeiden pullonkauloiksi, joihin ostetaan projekteina osaamista organisaation ulkopuolisilta kumppaneilta. Olemme osittain samaa mieltä, mutta kokemuksiimme pohjautuen haluamme painottaa seuraavaa: muutos on nopeaa konseptien tasolla – ihmisten tasolla hidasta. 

 

Kokenut ammattilainen työkaveriksi

Olemme työkaverisi myös silloin, kun tarvitset apua muutoksen vauhdittamiseen, toteuttamiseen ja ketterään kehittämiseen arjessa. Sovimme yhteistyölle selkeät tavoitteet ja työskentelemme joustavasti juuri siinä roolissa, jossa sinä, kollegasi ja asiakkaanne hyötyvät osaamisestamme eniten. Palvelumuotoilemme, fasilitoimme, valmennamme, sparraamme, keräämme asiakasymmärrystä tai kiteytämme yhteistä näkemystä. Olemme kokeneita ihmislähtöisen liiketoiminnan ammattilaisia – ja tottuneet työskentelemään erilaisissa rooleissa niin johtoryhmien, henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa.

Tuomme muutokseen vankkaa kokemusta, ulkopuolista objektiivista näkemystä, käytännössä testattuja työkaluja ja menetelmiä sekä positiivista energiaa ja asennetta. Yhdessä teemme viisaita päätöksiä ja arjen toimenpiteitä, jotka tuottavat tuloksia ja arvoa sekä liiketoiminnalle että ihmisille. 

 

työkaveri

 

Autamme muun muassa näissä tilanteissa

  • Olette tehneet strategisen päätöksen luoda asiakaskokemuksella aitoa kilpailuetua, mutta ette välttämättä onnistu tässä yksin.
  • Tarvitsette liiketoiminta- ja palvelumuotoiluosaamista, mutta ette ole varmoja onko teillä tarvetta kokopäiväiselle henkilölle.
  • Olette siirtymässä tuotekeskeisestä liiketoiminnasta kohti palvelukeskeistä liiketoimintaa – ja tarvitsette tukea muutokseen eri tasoilla.
  • Haluatte tuotteistaa palvelunne, mutta ette välttämättä onnistu tässä yksin.
  • Haluatte kehittää oman organisaationne liiketoiminta- ja palvelumuotoiluosaamista käytännön tekemisen kautta.
  • Organisaationne asiakaskokemusta johdetaan yksittäisinä toimenpiteinä tai kehityshankkeina – ja haluatte siirtyä jatkuvan kehittämisen malliin. 
  • Teillä on asiakas- ja työntekijäkokemukselle johtamismalli, mutta ette oikein tiedä, miten sen toimintaa tulisi tehostaa.

Työmme tuloksista voit lukea kymmenistä asiakastarinoistamme.

 

Hinnat

1 päivä / kuukausi: 1 650 € +alv.
2 päivää / kuukausi: 3 000 € +alv.
4 päivää / kuukausi: 4 000 € +alv.
8 päivää / kuukausi: 6 000 € +alv.
> 8 päivää / kuukausi: hinta sovitaan erikseen.
* Minimiaika palvelulle on 3kk. Päivät kalenteroidaan yhteistyön alkaessa – ja muokataan tarvittaessa joustavasti sopimuksen mukaan.

Mikäli työkaveripalvelu ei tunnu teille tähän kohtaan oikealta vaihtoehdolta, tutustu muihin palveluihimme tästä.

 

Etäpalaveria pystyyn – me autamme!

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme teitä menestymään! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä. Kanssamme vietetty puolituntinen tuottaa takuulla oivalluksia – aina rennossa hengessä.

Hommaa on. Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaan, meille voi aina soittaa, laittaa sähköpostia – ja tulla vaikka kylään. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Liiketoimintamuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus & Työntekijäkokemus Puheet, valmennukset ja työpajat Työkaveri Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Markkinointivelho
Verkkokurssiguru

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT