OTA YHTEYTTÄ >

Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™

LIIKETOIMINTAMUOTOILUN VERKKOKURSSI ™

Liiketoimintamuotoilun (business design) verkkokurssi ™ on todella kattava ja laadukas 6-osainen kokonaisuus, joka haastaa vanhat ajattelu- ja työtapasi sekä antaa vastaukset siihen, miten liiketoimintaa kehitetään ihmislähtöisesti strategisella tasolla 2020-luvulla.

 

 

MIKSI?

Kun ympäröivät tekijät kuten työ, yhteiskunta ja talous muuttuvat, myös organisaatioiden on muututtava. Pohjimmiltaan liiketoiminnat palvelevat aina ihmisiä – eri tasoilla.  Siksi jokaisen organisaation tärkein tehtävä on ymmärtää ihmisiä – ja tuottaa heille enemmän arvoa. Tämä on ymmärretty ilahduttavan hyvin palveluiden kehittämisen tasolla, mutta strategiatyö elää edelleen menneessä – ja on totaalisen rikki!

Kotimaisen tutkimustiedon mukaan yrityksensä strategian kykenee kommunikoimaan 2% työntekijöistä, 8% keskijohdosta ja 13% ylimmästä johdosta. Koska yhteinen suunta on epäselvä, tämä johtaa toiminnan tehottomuuteen – ja aiheuttaa ongelmia monilla tasoilla. Liiketoimintamuotoilu on vastaus tähän haasteeseen.

 

yrityksen strategia


Perinteinen strategiatyö ⇒ Liiketoimintamuotoilu

Liiketoimintamuotoilu

 

Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi™ -kokonaisuuden sisältö yhdistää uusimman teorian käytännön kokemukseen – ja antaa sinulle keinot ja valmiudet liiketoiminnan strategisen tason ihmislähtöiseen kehittämiseen. Verkkokursin hinta on 625 € (sis. ALV).

osta verkkokurssi

 

 

MITÄ?

Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™ sisältää seuraavat 6 kokonaisuutta:

 1. Startti = 2 osuutta.
 2. Mitä? = 7 osuutta.
 3. Miksi? = 7 osuutta.
 4. Mihin? = 1 osuus.
 5. Miten? = 8 osuutta.
 6. Tentti = 1 osuus.

 

Kurssilla opit muun muassa:

 • Miten muotoiluajattelu eroaa perinteisestä tavasta kehittää liiketoimintaa.
 • Miten liiketoimintamuotoilu ajattelu- ja työtapana tasapainottaa arvontuotannon asiakkaiden tarpeiden ja yrityksen strategisen näkemyksen välillä.
 • Työkalujen ja menetelmien merkityksen liiketoimintamuotoilussa – sekä suosituksia työkalujen käyttöön liiketoimintamuotoiluprojektin eri vaiheissa.
 • Miten liiketoimintamuotoilu eroaa palvelumuotoilusta: mitä näissä on yhteistä – ja toisaalta mitä erilaista.
 • Miten liiketoimintamuotoilu työskentely- ja ajattelutapana yhdistää tehokkaasti luovuuden ja analyyttisyyden.
 • Miksi liiketoimintamuotoilu sopii ajattelu- ja työtapana juuri tähän hetkeen.
 • Ymmärtämään miksi liiketoimintaympäristön kompleksisoituessa yhteiskehittämisen rooli ja merkitys arvontuotannossa kasvavat – myös strategiatyössä.
 • Ymmärtämään syyt siihen, miksi arvon maksimointi osakeenomistajille ei enää riitä.
 • Miten liiketoimintamuotoilun lopputuloksena syntyvä ihmislähtöinen ja tehtäväkeskeinen strategia auttaa suuntaamaan energiat ja resurssit yhdessä valittuun suuntaan – ja näin ollen luo edellytykset itseohjautuvuudelle.
 • Ymmärtämään miksi asiakaskokemus on yritysten strategisesti tärkein kilpailukeino 2020-luvulla.
 • Millaisten vaiheiden kautta asiakaskokemus ja työntekijäkokemus kehittyvät.
 • Mitä asiakaskokemus strategisella tasolla tarkoittaa – ja edellyttää.
 • Miten investointi muotoiluun strategisella tasolla tuottaa arvoa organisaatioon.
 • Mihin liiketoimintamuotoilua hyödynnetään?
 • Millainen on liiketoimintamuotoiluprojektille kasattava tarkoituksenmukainen ydintiimi.
 • Millainen on liiketoimintamuotoilun prosessimalli.
 • Miten onnistunut liiketoimintamuotoiluprojekti toteutetaan – vaihe vaiheelta.
 • Miten strategisella tasolla ideoidaan vaihtoehtoisia ratkaisuja, kehitetään niistä prototyyppejä – ja testataan niitä ketterästi ja nopeasti.
 • Miksi liiketoimintamuotoiluprojektin lopputuloksena tulee syntyä konseptin lisäksi myös muutosta – ja miten tämä muutos mahdollistetaan.
 • Mikä loppupeleissä ratkaisee liiketoimintamuotoiluprojektin onnistumisen.
 • Lukuisia konkreettisia ja käytännössä testattuja vinkkejä siihen, miten parannat todennäköisyyttä onnistua liiketoimintamuotoiluprojektissasi.
 • … ja paljon muuta.

Kurssikokonaisuuden ja tentin suoritettuasi toimitamme sinulle sähköisen sertifikaatin todistuksena siitä, että hallitset liiketoimintamuotoilun perusteet. Tältä näyttää tuleva kurssitodistuksesi.

 

liiketoimintamuotoilun verkkokurssi

 

KENELLE?

Oletko vastuussa yrityksen strategian kehittämisestä tai tulevaisuuden liiketoimintamallista – ja niiden viemisestä toteutukseen asti? Jos vastasit kyllä, tämä verkkokurssi on sinulle. Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™ sopii liiketoiminnan johtajille ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville henkilöille – sekä kaikille niille, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan ihmislähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen strategisella tasolla. Verkkokursin hinta on 625 € (sis. ALV).

Verkkokurssialustana toimii suomalainen Campwire. Maksaminen tapahtuu Visma Payn kautta, jossa maksutapoina ovat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku yritykselle tai osamaksu.

 

MITEN?

Kurssikokonaisuuden kaikki sisältö on välittömästi maksun suorittamisen jälkeen käytössäsi. Suosittelemme varaamaan kokonaisuuden läpikäynnille noin kolmea työpäivää vastaavan määrän aikaa. Voit suorittaa kurssin täysin itsenäisesti – sinulle parhaiten sopivassa tahdissa (max. 180 päivää). Jos kaipaat opiskeluun vuorovaikutteisuutta, kurssin jokaisessa osiossa on keskustelulle varattu osuus: voit jakaa sinne sinulle heränneitä ajatuksia, kommentteja, kysymyksiä tms. Näitä voi vapaasti kommentoida valmentajan lisäksi kuka tahansa osallistujista.

 

VALMENTAJA?

Veikko Törrönen on KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

liiketoimintamuotoilun verkkokurssi

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

 

SUOSITUKSET?

Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™ -kokonaisuuden suositteluaste NPS (Net Promoter Score) = 85! Tässä palautteita kurssin suorittaneilta LinkedIn-palvelussa.

Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi

Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi

LIIKETOIMINTAMUOTOILUN VERKKOKURSSIN HINTA?

Veikon vetämän keynote-puheenvuoron tai päivän valmennuksen hinta on 2 295 € (sis. ALV). Tällä kattavalla verkkokurssilla saat näihin verraten moninkertaisen määrän kokemukseen pohjautuvaa, käytännön liiketoimintamuotoiluprojekteissa testattua laadukasta sisältöä hintaan on 625 € (sis. ALV).

Verkkokurssialustana toimii suomalainen Campwire. Maksaminen tapahtuu Visma Payn kautta, jossa maksutapoina ovat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku yritykselle tai osamaksu.

Osta verkkokurssi

 

 

TYÖKAVERIT MUKAAN?

Koetko, että myös kollegoidesi olisi tärkeää haastaa ajattelu- ja työtapojaan – ja löytää uusia vastauksia siihen, miten liiketoimintaa kehitetään ihmislähtöisesti strategisella tasolla? Voimme syventää organisaatiosi oppimista teille räätälöitävillä vuorovaikutteisilla valmennuksilla ja työpajoilla – ja sopia joustavasti hinnoittelusta. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Veikkoon: hän kuuntelee sinua ja organisaatiosi tarpeita ja kertoo myös reilusti, mikäli KREAPAL DESIGN Oy ei ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdottaa sopivampia tekijöitä. Soita 040 7055 810, laita sähköpostia [email protected]

FacebookTwitterLinkedIn
Palvelumuotoilu käytännössä -verkkokurssi Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™ Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Innostuitko kehittämään tekemistänne asiakaslähtöisesti? Mahtavaa! Soita Veikolle ja saat sparrausta heti: 040 7055 810.

Jos kirjoitat mieluummin, lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle.

Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

ASIAKASKOKEMUKSEN KEHITTÄMINEN JA JOHTAMINEN

LATAA UUSI OPAS TÄSTÄ!