OTA YHTEYTTÄ >

Palvelumuotoilu julkisella sektorilla -verkkokurssi

PALVELUMUOTOILU JULKISELLA SEKTORILLA -VERKKOKURSSI

Palvelumuotoilu julkisella sektorilla -verkkokurssi vastaa kysymyksiin siitä, miten päästä vauhtiin palvelumuotoilun hyödyntämisessä julkisella sektorilla. Miten palvelumuotoilua voi julkisella sektorilla tuoda omaan työhön? Miten saada muut omassa julkisen sektorin organisaatiossa huomaamaan ihmislähtöisen kehittämisen hyödyt

palvelumuotoilu julkisella sektorilla -verkkokurssi

 

PALVELUMUOTOILUA JULKISELLE SEKTORILLE

Tämä verkkokurssi on sinulle, jos tunnet jo palvelumuotoilun perusteet, jonka lisäksi:

✅ Haluat oppia lisää julkisesta sektorista toimintaympäristönä palvelumuotoilutyölle.
✅ 
Työskentelet julkisella sektorilla ja haluaisit tuoda palvelumuotoilua omaan työhösi, mutta et tiedä miten.
✅ 
Olet kiinnostunut siitä, miten palvelumuotoilun avulla voidaan uudistaa julkisen sektorin toimintaa. 

 

Verkkokurssin suoritettuasi:

✅ Ymmärrät mitä palvelumuotoilu julkisella sektorilla on ja ei ole.
✅ 
Osaat perustella palvelumuotoilun tarpeellisuuden julkisessa organisaatiossa.
✅ 
Tiedät, miten tuoda palvelumuotoilua osaksi omaa työtäsi julkisella sektorilla. 

❗Jos et vielä tunne palvelumuotoilun perusteita, suosittelemme sinua tutustumaan tämän kurssin sijaan Palvelumuotoilu käytännössä -verkkokurssiin. Jos tunnet ja haluat oppia lisää julkisesta sektorista toimintaympäristönä palvelumuotoilutyölle, suosittelemme jatkamaan lukemista😀

 

HALUAMME AUTTAA SINUA!

Tämän verkkokurssin sisällöstä vastaavat julkisen sektorin palvelumuotoilun ammattilaiset Outi Nokkonen ja Elina Tervi.

Outi on KREAPAL DESIGN Oy:n palvelumuotoilija, jolla on monen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja ison julkisen sektorin organisaation muutostyöstä asiakaslähtöisemmäksi. Outi on johtanut palvelumuotoilua lukuisissa projekteissa, sekä valmentanut satoja ihmisiä palvelumuotoilemaan.  

Elina on palvelumuotoilija ja työskentelee Tampereen kaupungilla digipalvelujen parissa. Elina on ollut palvelumuotoilun asiantuntijana useissa julkisten palvelujen kehittämisen projekteissa sekä kouluttanut henkilöstöä palvelumuotoilun menetelmiin. 

 

NÄIN VERKKOKURSSI SUORITETAAN

✅ Verkkokurssin kaikki sisältö on välittömästi maksun suorittamisen jälkeen käytössäsi.
✅ 
Verkkokurssi sisältää 8 video-osuutta (yhteispituus n. 50 minuuttia).
✅ Voit käydä kurssin täysin itsenäisesti sinulle parhaiten sopivassa tahdissa (max. 180 päivää).
✅ Pystyt suorittamaan kurssin kokonaisuudessaan yhdessä vuorokaudessa.
✅ Voit ladata opetusmateriaalin omaan käyttöösi.
✅ 
Kurssin lopussa on tentti, jonka tarkoituksena on kerrata kokonaisuuden tärkeimmät asiat.
✅ 
Tentin suoritettuasi toimitamme sinulle sähköisen sertifikaatin kurssin suorittamisesta. Tältä näyttää tuleva kurssitodistuksesi.

palvelumuotoilu julkisella sektorilla -verkkokurssi

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN!

Haluamme tällä kurssilla auttaa sinua aloittamaan muutoksen omassa organisaatiossasi. Meistä on merkityksellistä, että julkisella sektorilla ymmärretään ihmislähtöisen palvelumuotoilun hyödyt ja osataan hyödyntää palvelumuotoilua kansalaisten arjen sujuvoittamiseksi. Kurssin hinta on 125€ (sis. alv). Verkkokurssialustana toimii suomalainen Campwire. Maksaminen tapahtuu Visma Payn kautta, jossa maksutapoina ovat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku yritykselle tai osamaksu.

palvelumuotoilu-käytännössä-verkkokurssi

 

 

TYÖKAVERIT MUKAAN?

Koetko, että myös kollegoidesi olisi tärkeää haastaa ajattelu- ja työtapojaan – ja oppia? Voimme syventää organisaatiosi oppimista teille räätälöitävillä vuorovaikutteisilla valmennuksilla ja työpajoilla – ja sopia joustavasti hinnoittelusta. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Outiin: soita 040 165 5595, laita sähköpostia [email protected] tai

liiketoiminnan-kehitysrahoitus-häiriötilanteissa

 

FacebookTwitterLinkedIn
Palvelumuotoilu julkisella sektorilla -verkkokurssi Palvelumuotoilu käytännössä -verkkokurssi Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™ Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Olen palvelumuotoilija, jolla on monen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja ison organisaation muutostyöstä asiakaslähtöisemmäksi.  Olen johtanut palvelumuotoilua lukuisissa projekteissa, sekä valmentanut satoja ihmisiä tuottamaan parempaa arvoa asiakkaille, työntekijöille ja omistajille – palvelumuotoilun menetelmin.

Erityisosaamistani ovat palvelumuotoilu ja ihmisymmärryksen soveltaminen palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä – sekä julkissektorin toiminnan asiantuntemus.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen opiskellut palvelumuotoilua kahdessa suomalaisessa korkeakoulussa.

Minua on kiitetty erityisesti kyvystäni hahmottaa suuria kokonaisuuksia, sekä kiteyttää niitä helposti ymmärrettävällä tavalla. Innostun ihmisistä ja hyvistä ratkaisemisen arvoisista kysymyksistä – ja saan ihmiset ympärilläni innostumaan mukanani.

Outi Nokkonen

Palvelumuotoilija


Outi on valtavan upea palvelumuotoilun superammattilainen, organisaatioiden muutosmuotoilija, digitaalisten palvelujen uudistaja ja yhteiskehittämisen taitaja. Hän on ratkaisukeskeinen luova ongelmanratkaisija, joka ei pelkää lähteä kokeilemaan.

Outi on taitava projektinhallinnassa ja hän saa tuloksia aikaiseksi! Perustimme hänen kanssaan julkishallinnon muotoiluverkoston ”Julkis-muotoilijat” – ja Outi on vetänyt verkoston toimintaa aktiivisesti pari vuotta. Outi on sparrannut myös minua vaativissa muotoilujohtamisen tehtävissä. Vahva suositus täältä!

Anni Leppänen
Johtava palvelumuotoilija, Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Verkkokurssimestari
Kasvuhakkeri

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT