OTA YHTEYTTÄ >

Palvelumuotoilu käytännössä -verkkokurssi

PALVELUMUOTOILU KÄYTÄNNÖSSÄ -VERKKOKURSSI ™

Palvelumuotoilu (service design) on hyödyllinen ja tehokas keino tuottaa parempia palveluita ja asiakaskokemusta. Mutta miten palvelumuotoillaan käytännössä? Palvelumuotoilu käytännössä -verkkokurssi vastaa palvelumuotoilun peruskysymyksiin sekä antaa sinulle valmiudet lähteä toteuttamaan palvelumuotoilua – unohtamatta esimerkkien kautta opetettuja sekä käytännössä testattuja työkaluja, jotka saat itsellesi käyttöön.

 

Minulla ei ollut kokonaiskuvaa palvelumuotoilusta ja sen menetelmistä, joten osallistuin verkkokurssille oppiakseni aiheesta lisää. Verkkokurssin avulla sain tyydytettyä tiedonjanoni aiheesta. Uuden osaamisen ja uusien työkalujen avulla pystyn työssäni saavuttamaan tavoitteeni entistä paremmin!

 

PAREMMILLA PALVELUILLA ENEMMÄN MYYNTIÄ JA TULOSTA

Haluatko kehittää parempia palveluita yrityksellesi? Uskomme että haluat, sillä paremmat palvelut kasvattavat yrityksesi:

✅ Asiakasuskollisuutta: tyytyväiset asiakkaat palaavat luoksenne.
✅ Kannattavuutta: asiakkaidenne ostotiheys kasvaa.
✅ Asiakaskokemusta ja suosittelua: tyytyväiset asiakkaat suosittelevat palveluitanne edelleen, eli tekevät myyntiä ja markkinointia puolestanne.
✅ Työntekijäkokemusta: on mukava olla töissä yrityksessä, josta asiakkaat tykkäävät.

Paremmat palvelut myös karsivat yrityksesi tarpeettomia kuluja:

✅ Turhat yhteydenotot vähenevät: asiakkaat ymmärtävät miten palvelunne toimii, joten he eivät kuormita henkilöstöänne ilmeisillä kysymyksillä
✅ Reklamaatiot vähenevät: vähennätte reklamaatioiden määrää – ja niiden aiheuttamia turhia kustannuksia.

 

PALVELUMUOTOILU RATKAISUNA?

Olet varmasti kuullut ja lukenut palvelumuotoilusta – ja ymmärtänyt sen tehokkaaksi keinoksi parempien palveluiden kehittämiseen. Onko sinulle kuitenkin jäänyt epäselväksi:

  • Mitä palvelumuotoilu oikeasti on?
  • Miksi palvelumuotoilu sopii menetelmänä tähän hetkeen?
  • Mihin palvelumuotoilua voi hyödyntää?

Ja ennen kaikkea: MITEN palvelumuotoillaan käytännössä?

 

Voisiko joku nyt vastata konkreettisesti näihin kysymyksiin – ja auttaa minua palvelumuotoilemaan?

 

YMMÄRRÄN SINUA JA HALUAN AUTTAA

Ymmärrän sinua hyvin, koska olen itsekin ollut samassa tilanteessa – ja kysynyt samoja kysymyksiä. Olen Veikko Törrönen, KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija. Olen opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa – ja johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Olen siis oppinut palvelumuotoilemaan – käytännön kautta.

Veikko Törrönen

Olen kouluttanut useita satoja ihmisiä palvelumuotoilemaan. Kouluttajana minua on kiitetty erityisesti kyvystäni oivalluttaa isoja kokonaisuuksia simppelisti. Olen innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa syntyy oivalluksia, jotka on helppo viedä käytäntöön.

 

PALVELUMUOTOILU KÄYTÄNNÖSSÄ -VERKKOKURSSI ™

 

Tällä verkkokurssilla opit:

  • Mitä palvelumuotoilu oikeasti on.
  • Miksi palvelumuotoilu sopii menetelmänä tähän hetkeen.
  • Mihin voit hyödyntää palvelumuotoilua.

Ja ennen kaikkea sen, MITEN palvelumuotoilet käytännössä! Kurssilla ei puhuta vain teorian tasolla siitä, mikä voisi toimia – vaan kerrotaan kokemukseen pohjautuen siitä mikä toimii – käytännössä.


Näin verkkokurssi suoritetaan
:

✅ Verkkokurssin kaikki sisältö on välittömästi maksun suorittamisen jälkeen käytössäsi.
✅ Verkkokurssi sisältää 29 video-osuutta, joissa on yli 5 tuntia sisältöä.
✅ Jokainen osio sisältää mahdollisuuden esittää kommentteja tai kysymyksiä.
✅ Voit käydä kurssin täysin itsenäisesti sinulle parhaiten sopivassa tahdissa (max. 180 päivää).
✅ Pystyt suorittamaan kurssin kokonaisuudessaan yhdessä vuorokaudessa. Töiden ohessa suoritettuna, suosittelemme varaamaan kurssisisällön sisäistämiseen noin kolmea työpäivää vastaavan määrän aikaa.
✅ Saat opetusmateriaalin sekä kurssilla läpikäydyt, käytännössä testatut työkalut omaan käyttöösi.
✅ Kurssin lopussa on tentti, joka ohjaa sinua oikeisiin vastauksiin. Tentin tarkoituksena on kerrata kokonaisuuden tärkeimmät asiat.

Tentin suoritettuasi toimitamme sinulle sähköisen sertifikaatin todistuksena siitä, että sinulla on valmiudet palvelumuotilla käytännön tasolla. Tältä näyttää tuleva kurssitodistuksesi.

  palvelumuotoilu verkkokurssi

MIETITKÖ VIELÄ?

Menettääkö yrityksesi myyntiä, koska:

❗ Asiakkaanne eivät ymmärrä palveluitanne?
❗ Asiakkaat eivät palaa luoksenne?
❗ Asiakkaat eivät suosittele palveluitanne?
❗ Palvelunne tuottaa huonoa palautetta – ja huonoa työntekijäkokemusta.

Syntyykö yritykseesi turhia kuluja, koska:

❗ Asiakkaat eivät ymmärrä miten palvelunne toimivat, joten he kuormittavat toistuvasti samoilla kysymyksillä myyntiänne, asiakaspalveluanne ja muuta henkilöstöänne?
❗ Epäselvyydet palvelussa aiheuttavat teille turhia reklamaatioita.

Jos vastasit edes kahteen kysymykseen ”kyllä”, tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle.

 

SUOSITUKSET?

Palvelumuotoilu käytännässä verkkokurssi ™ -kokonaisuuden suositteluaste NPS (Net Promoter Score) = 100!

asiakaskokemus

asiakaskokemus

TERVETULOA MUKAAN!

Kuten tiedät, useimmista palvelumuotoilun kursseista pyydetään yleensä yli 400€ (sis. alv). Tämä kurssi on vain 285 (sis. alv). Kurssin opetukset ovat konkreettisia ja palvelulupaus seuraava: kurssin käytyäsi sinulla on valmiudet itsenäiseen palvelumuotoiluun käytännössä.

Miksi tämä kurssi on näin edullinen? Olen itsekin ollut siinä tilanteessa, että en ihan tiedä miten palvelumuotoillaan käytännössä. Olen kysynyt samoja kysymyksiä – ja meinannut turhautua koko aiheeseen. Olen samanlainen kuin sinä: teen töitä suurella sydämellä ja haluan luoda omalla työlläni menestystä ja hyvää ympärilleni.

Haluan aidosti auttaa sinua. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

osta verkkokurssi

Verkkokurssialustana toimii suomalainen Campwire. Maksaminen tapahtuu Visma Payn kautta, jossa maksutapoina ovat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku yritykselle tai osamaksu.

 

TYÖKAVERIT MUKAAN?

Koetko, että myös kollegoidesi olisi tärkeää haastaa ajattelu- ja työtapojaan – ja oppia palvelumuotoilemaan käytännön tasolla? Voimme syventää organisaatiosi oppimista teille räätälöitävillä vuorovaikutteisilla valmennuksilla ja työpajoilla – ja sopia joustavasti hinnoittelusta. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Veikkoon: soita 040 7055 810, laita sähköpostia [email protected]

FacebookTwitterLinkedIn
Palvelumuotoilu julkisella sektorilla -verkkokurssi Palvelumuotoilu käytännössä -verkkokurssi Liiketoimintamuotoilun verkkokurssi ™ Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota reippaasti yhteyttä.

Autamme SINUA ja yritystäsi kiteyttämään asiakaslähtöisen strategian, palvelun tai konseptin – ja konkretisoimaan sen tuoman muutoksen käytännön tekemiseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Olen palvelumuotoilija, jolla on monen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja ison organisaation muutostyöstä asiakaslähtöisemmäksi.  Olen johtanut palvelumuotoilua lukuisissa projekteissa, sekä valmentanut satoja ihmisiä tuottamaan parempaa arvoa asiakkaille, työntekijöille ja omistajille – palvelumuotoilun menetelmin.

Erityisosaamistani ovat palvelumuotoilu ja ihmisymmärryksen soveltaminen palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä – sekä julkissektorin toiminnan asiantuntemus.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen opiskellut palvelumuotoilua.

Minua on kiitetty erityisesti kyvystäni hahmottaa suuria kokonaisuuksia, sekä kiteyttää niitä helposti ymmärrettävällä tavalla. Innostun ihmisistä ja hyvistä ratkaisemisen arvoisista kysymyksistä – ja saan ihmiset ympärilläni innostumaan mukanani.

 

 

 

Outi Nokkonen

Osakas
Palvelumuotoilija

Outi on valtavan upea palvelumuotoilun superammattilainen, organisaatioiden muutosmuotoilija, digitaalisten palvelujen uudistaja ja yhteiskehittämisen taitaja. Hän on ratkaisukeskeinen luova ongelmanratkaisija, joka ei pelkää lähteä kokeilemaan.

Outi on taitava projektinhallinnassa ja hän saa tuloksia aikaiseksi! Perustimme hänen kanssaan julkishallinnon muotoiluverkoston ”Julkis-muotoilijat” – ja Outi on vetänyt verkoston toimintaa aktiivisesti pari vuotta. Outi on sparrannut myös minua vaativissa muotoilujohtamisen tehtävissä. Vahva suositus täältä!

Anni Leppänen
Johtava palvelumuotoilija, Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Olen tuleva liiketoiminta- ja palvelumuotoilun huippuammattilainen, jolla on vahva kokemus B2C-liiketoiminnan kehittämisestä sekä operatiivisella että strategisella tasolla.  Olen johtanut yhtä merkittävän suomalaisen konsernin liiketoiminta-alueista. Urallani olen ollut vastuussa lukuisista erikokoisista muutosprojekteista eri toimialoilla.

Koulutukseltani olen  ekonomi ja opiskelen tällä hetkellä diplomi-insinööriksi. Olen suorittanut palvelu- ja liiketoimintamuotoilun opintoja yliopistossa ja erilaisilla kursseilla sekä osallistunut Clayton Christensenin disruptiiviseninnovaation opintoihin Harvardissa. Olen ikuinen opiskelija: innostun uuden oppimisesta työssä ja vapaa-ajalla.

Minua kuvaillaan energiseksi ja innovatiiviseksi kehittäjäksi, jolla on kyky yhdistää empatia, mahdollisuudet ja liiketoiminnan tuloksellisuus.  Uskon vahvasti ihmislähtöiseen liiketoimintaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin missä tahansa yrityksessä. Inspiroidun liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä muotoilun keinoin.

 

 

 

Anna Mari Koutroukides

Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Anna Marissa yhdistyvät laaja kokemus eri toimialoilta ja eri positioista, lempeä uteliaisuus sekä tahto tehdä työt hyvin. Asiakkaalle tämä näkyy niin, että hän tuo rohkeasti itsensä ja koko osaamisensa tapaamiseen, perusteellisesti valmistautuneena. Tämä ei nimittäin ole aina itsestäänselvyys.

Työpajoissa Anna Mari auttoi ideoimaan ja konseptoimaankokonaisuuksia, joita emme muuten olisi saaneet aikaiseksi. Jotkut ideoivat laatikon sisällä, toiset laatikon ulkopuolella – Anna Mari auttoi yhdistämään nuo kaksi ajattelutapaa.

Kati Björninen
Yrittäjä

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

UUDET OPPAAT