OTA YHTEYTTÄ >

Puheet, valmennukset ja työpajat

Haastetaanko henkilöstönne ajattelu- ja työtapoja?

PUHEET, VALMENNUKSET JA TYÖPAJAT

Olemme kumppanisi, kun haluatte kehittää strategiaa, palveluita tai asiakas- ja työntekijäkokemusta – ihmislähtöisesti. Olemme kumppanisi myös kun tarvitsette innostavaa puhetta, valmennusta tai työpajaa, joka haastaa ajattelutapoja ja motivoi ihmisiä muutokseen.

Käymme säännöllisesti puhumassa, valmentamassa ja fasilitoimassa – sekä yksityisissä että julkisissa tilaisuuksissa. Inspiroivat ja huumorilla höystetyt puheenvuoromme, valmennuksemme ja työpajamme pitävät osallistujat hereillä – alusta loppuun asti. Ne haastavat perinteisiä ajattelutapoja sekä kannustavat ja motivoivat rakentamaan muutosta yhdessä.

 

Puheet ja valmennukset

Puhumme ja valmennamme sekä alla mainituilla otsikoilla että asiakkaidemme tarkentamilla kulmilla kyseisistä aihepiireistä:

Esimerkkejä viimeisistä puheista ja valmennuksista:

  1. Palvelupolku | Palvelupolku, joka maksimoi arvon asiakkaille, työntekijöille ja omistajalle.
  2. Asiakaskokemuksen johtamismalli | Toimialan paras asiakas- ja työntekijäkokemus eivät tapahdu itsestään, ne vaativat johtamismallia.
  3. Tuotteistaminen | Tuotteistaminen 2020-luvulla.

Emme toista vain muiden ajatuksia, vaan ottamme aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehitämme ja visualisoimme uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä. Koska olemme tekijöitä, tuomme mukanamme aina uusimman teorian ja näkemyksen lisäksi sekä konkretiaa että käytännön esimerkkejä. Meitä on kiitetty erityisesti kyvystämme oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin.

 

Työpajat

Fasilitoitujen työpajojemme aihepiirit eivät rajoitettu tiettyyn aihe-alueeseen: sisällön tuottavat aina osallistujat. Sovimme työpajojen tavoitteet sekä roolimme (puhdas fasilitointi vs. sparraus oman osaamisalueemme näkökulmasta) aina asiakaskohtaisesti – ja vastaamme laadukkaasta lopputuloksesta.

 

Hinnat

Keynote-puheenvuoro: 1 850 € +alv.
Valmennus & fasilitointi, (3h): 1 650 € +alv.
Valmennus & fasilitointi, (6h): 1 850 € +alv.
* Hinnat sisältävät sekä valmistelut että lopputulosten dokumentoinnin digitaaliseen muotoon.

 

Valmennamme vuosittain satoja ihmisiä – suosituksia kymmenissä asiakastarinoissamme.

 

Etäpalaveria pystyyn – ja jutellaan lisää!

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme teitä menestymään! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä. Kanssamme vietetty puolituntinen tuottaa takuulla oivalluksia – aina rennossa hengessä.

Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaan, meille voi aina soittaa, laittaa sähköpostia – ja tulla vaikka kylään. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Liiketoimintamuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus Puheet, valmennukset ja työpajat Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan!

Ota yhteyttä.

Kuuntelemme sinua ja organisaatiosi tarpeita – ja autamme sinua kehittämän strategian tai palvelun, josta asiakkaanne, työntekijänne ja omistajanne syttyvät! Kerromme myös reilusti, jos emme ole organisaatiollesi paras mahdollinen kumppani – ja ehdotamme sopivampia tekijöitä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle. Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, VMP Oyj

Lisätietoja

Olen palvelumuotoilija, jolla on monen vuoden kokemus palvelumuotoilusta ja ison organisaation muutostyöstä asiakaslähtöisemmäksi.  Olen johtanut palvelumuotoilua lukuisissa projekteissa, sekä valmentanut satoja ihmisiä tuottamaan parempaa arvoa asiakkaille, työntekijöille ja omistajille – palvelumuotoilun menetelmin.

Erityisosaamistani ovat palvelumuotoilu ja ihmisymmärryksen soveltaminen palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä – sekä julkissektorin toiminnan asiantuntemus.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen opiskellut palvelumuotoilua kahdessa suomalaisessa korkeakoulussa.

Minua on kiitetty erityisesti kyvystäni hahmottaa suuria kokonaisuuksia, sekä kiteyttää niitä helposti ymmärrettävällä tavalla. Innostun ihmisistä ja hyvistä ratkaisemisen arvoisista kysymyksistä – ja saan ihmiset ympärilläni innostumaan mukanani.

Outi Nokkonen

Palvelumuotoilija


Outi on valtavan upea palvelumuotoilun superammattilainen, organisaatioiden muutosmuotoilija, digitaalisten palvelujen uudistaja ja yhteiskehittämisen taitaja. Hän on ratkaisukeskeinen luova ongelmanratkaisija, joka ei pelkää lähteä kokeilemaan.

Outi on taitava projektinhallinnassa ja hän saa tuloksia aikaiseksi! Perustimme hänen kanssaan julkishallinnon muotoiluverkoston ”Julkis-muotoilijat” – ja Outi on vetänyt verkoston toimintaa aktiivisesti pari vuotta. Outi on sparrannut myös minua vaativissa muotoilujohtamisen tehtävissä. Vahva suositus täältä!

Anni Leppänen
Johtava palvelumuotoilija, Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin ja liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Jaakko Koskinen

Verkkokurssimestari
Kasvuhakkeri

Jaakko hoitaa KREAPALilla verkkokursseihin liittyviä tehtäviä. Muotoiluajattelusta sekä digimarkkinoinnista kiinnostunut BBA-tradenomi aloitti työt keväällä 2020 harjoittelulla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut tähän päivään.

Analyyttinen mutta myös luova Jaakko haluaa nostaa yritysten digitaalisen viestinnän määrää ja laatua, sekä tärkeimpänä – sen merkityksellisyyttä asiakkaalle!

Veikko Törrönen
Perustaja, KREAPAL DESIGN Oy

PALVELUMUOTOILU & LIIKETOIMINTAMUOTOILU

ILMAISET WEBINAARIT