Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

Visio 2030

Uskomme (tiedämme) asiakaslähtöisyyden olevan 2020-luvulla organisaatioiden merkittävin menestystekijä – ja muotoilun sen toteuttamisen tehokkain keino. Tiedämme myös, että asiakaslähtöisyys ei ole vielä suomalaisten organisaatioiden vahvuus. Haluamme muuttaa tämän puheenvuoro, valmennus ja projekti kerrallaan!

Olemme positiivinen ja energinen yhteisö, jonka intohimona on asiakaslähtöisyyden kasvattaminen suomalaisessa työelämässä. Olemme unelmaduunissamme ja työskentelemme aina ilon kautta – suurella sydämellä. Olemme kiitollisia jokaisesta työpäivästä ja toimeksiannosta, rakastamme työtämme ja annamme positiivisen energian näkyä ja tarttua.

Olemme myös hyvin organisoitu tehdas, joka on viritetty ylittämään toistuvasti asiakkaidemme odotukset. Tämä tarkoittaa tulokseen (ei työaikaan) sidottua kannustavaa palkitsemismallia, kurottavia henkilökohtaisia tavoitteita, ja välillä intensiivisiä työpäiviä, jotka toteutamme yhdessä toisiamme tukien. Meillä on 4-6 henkilön tiimi, joista kaikki ovat pienosakkaitamme.

Palvelemme sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaita kaikkialla Suomessa. Kasvamme yhdessä, yrityksenä ja yksilöinä – ja luomme hyviä ja merkityksellisiä juttuja toisillemme ja asiakkaillemme.

Olemme asiakkaiden ja talenttien ykkösvalinta asiakaslähtöisen kilpailuedun muotoiluun Suomessa, jonka ansiosta liiketoimintamme kasvaa ja tekee tulosta. Liiketoiminnan kasvu ei ole meille itseisarvo. Se on väline, joka avulla luodaan enemmän hyvää ympärillemme.

 

Haluatko mukaan?

Rohkean vision todeksi eläminen edellyttää oikeiden ihmisten löytämistä. Etsimme kaikessa rauhassa seuraava yrityskulttuuriimme sopivaa muotoilun ammattilaista rakentamaan kasvutarinaa kanssamme.

Tunnistatko itsesi tästä:
* Sytyt KREAPAL arvoista ja 2030 visiosta.
* Sinulla on kokemusta muotoiluprojektien tuloksellisesta läpiviennistä.
* Osaat ja haluat hankkia asiakkaita myös itsenäisesti.

Jos vastauksesi on kaikkiin kyllä, laita avoin hakemus: [email protected]

Kreapal numeroina

perustettu 0
projekteja + 0
valmennettua asiakasta + 0
fiksuttelua 0 %

asiakkaista suosittelee

0 %

* Vuodesta 2022 alkaen, jokaisen projektin asiakas on suositellut yhteistyötä kanssamme.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >