Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

Rahoita projektisi

Takaisin Etusivulle

Julkista rahoitusta palvelumuotoiluun

Julkista rahoitusta palvelumuotoiluun on tarjolla paljon! Sitä myönnetäänkin tyypillisimmin juuri uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja pilotointiin, eli palvelumuotoiluun – tai vaihtoehtoisesti uusien vientimarkkinoiden tutkimiseen ja avaamiseen.

Eri rahoitusvaihtoehtojen jatkuva seuraaminen tai hakemusten laatiminen on harvan yrityksen ydinosaamista tai mielenkiinnon kohde, joten se jää helposti tekemättä. Autamme SINUA rahoitushakemuksen tekemisessä.

 

Hakemusten laatiminen on harvan yrityksen ydinosaamista tai mielenkiinnon kohde, joten se jää helposti tekemättä. Autamme sinua rahoitushakemuksen tekemisessä.

 

Pienet projektit

Pienellä projektilla tarkoitamme muutamien päivien mittaisia projekteja, joiden arvo on n. 6K€. Näiden rahoittamiseen on tarjolla kaksi hyvää vaihtoehtoa. Jos vedetään mutkat suoriksi, valinta tukien välillä on hyvin simppeli: sen määrittää markkina, jolle yrityksesi kehittää palveluaan.

Kotimaan markkinoille 
ELY-keskuksen Yrityksen kehittämispalvelut on toimiva ratkaisu tilanteisiin, jossa yrityksesi kehittää palveluaan kotimaan markkinoille. Palvelu on tehty sen käyttäjille todella helpoksi: kynnys hakemukseen on matala ja raportoinnin hoitaa kokonaisuudessaan palveluntuottajat. Tuen suuruus on 75% projektin kustannuksista. Lisätietoja TÄSTÄ.

Kansainvälisille markkinoille
Business Finlandin Innovaatioseteli sopii tilanteisiin, jossa yrityksesi kehittää palveluaan kansainvälisille markkinoille. Tuen suuruus on 100% projektin kustannuksista. Lisätietoja TÄSTÄ.

Molempien tukien hakeminen onnistuu yhdellä tapaamisella!

Näin homma toimii: 
1️⃣ Ota yhteyttä, niin sovitaan 1h etätapaaminen, jossa valmistellaan hakemus yrityksellesi.
2️⃣ Odotetaan päätöstä. Se tulee tavallisesti 1-2 viikon kuluessa.
3️⃣ Aloitetaan yhteistyö.

 

Isommat projektit

Isommilla projektilla tarkoitamme useamman kuukauden mittaisia hankkeita, joiden arvo vaihtelee 20K€ – 200K€ välillä. Tuen suuruus vaihtelee näissä projekteissa 40-70% välillä – riippuen yrityksesi koosta ja tuen käyttötarjoituksesta.

Isompien projektien rahoitushakemusten tekeminen ei ole aivan yhtä suoraviivaista: prosessi vaatii enemmmän aikaa ja asiantuntemusta jatkuvasti muuttuvista rahoitusvaihtoehdoista. Niiden tekeminen ei ole myöskään meidän ydinosaamista, joten tarjoamme tähän luottokumppanimme tukea

Näin homma toimii:
1️⃣ Ota yhteyttä, niin sovitaan 1h etätapaaminen, jossa luodaan suunnitelma palvelumuotoiluprojektille. 
2️⃣ Esittelemme suunnitelman luottokumppanille ja selvitämme onko projektille mahdollista saada julkista rahoitusta. Informoimme sinua lopputuloksesta.
3️⃣ Luottokumppani valmistelee kanssasi rahoitushakemuksen.
4️⃣ Odotetaan päätöstä. Se tulee tavallisesti 4-8 viikon kuluessa.
5️⃣ Aloitetaan yhteistyö.

 

Ota yhteyttä!

Selvitetään millaista rahoitusta voisit saada tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, eli palvelumuotoiluun – ja laitetaan homma eteenpäin??

Julkista rahoitusta palvelumuotoiluun

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Innostuitko?

Ota yhteyttä.

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >