Liiketoimintamuotoilu

Rakennetaanko strategia, jonka henkilöstönne ymmärtää ja muistaa?

LIIKETOIMINTAMUOTOILU

Kokemuksemme ja kotimaisen tutkimustiedon mukaan perinteinen strategiatyö on pahasti rikki: ihmiset eivät ymmärrä tai tunne organisaatioidensa strategiaa. Itseohjautuvuuden aikakaudella tämä johtaa säntäilyyn ja toiminnan tehottomuuteen.

 

liiketoimintamuotoilu

 

Liiketoimintamuotoilussa strategiaprosessiin osallistetaan ylimmän johdon lisäksi henkilöstöä eri tasoilta – sekä hyödynnetään syvää asiakasymmärrystä. Yhteiskehittämisellä synnytetään sitoutumista yhteiseen suuntaan sekä varmistetaan sisäisten ja ulkoisten mahdollisuuksien tehokkaampi kohdentuminen. Liiketoimintamuotoilu auttaa organisaatiotasi ymmärtämään ihmisiä ja palauttamaan ihmisen takaisin liiketoiminnan ytimeen.

 

ihminen-liiketoiminnan-ytimessä

 

Näin liiketoimintamuotoilu tuottaa tulosta

 • Valjastatte organisaationne keskeiset vahvuudet, ydinosaamiset ja mahdollisuudet organisaation yhteiseksi asiakkaalle arvoa tuottavaksi strategiaksi.
 • Kuulette asiakkaitanne ja henkilöstöänne uudella tavalla ja opitte organisaationa suuntaamaan ajattelua asiakkaille tuottavaan  arvoon.
 • Osallistatte henkilöstöä sitouttaen ja motivoiden heidät samalla yhteiseen strategiseen suuntaan ja jatkon toimenpiteisiin.

 

Meihin kannattaa olla yhteydessä mm. seuraavissa tapauksissa

 • Strategianne on kompleksinen: henkilöstönne ei ymmärrä tai muista sitä.
 • Organisaationne visio, missio, arvot tai koko strategia kaipaavat uudistusta ja selkeää suuntaa.
 • Organisaatioltanne puuttuu strategia.
 • Liiketoimintamallinne kaipaa uudistusta, mutta ette oikein tiedä mitä pitäisi tehdä.
 • Haluatte osallistaa henkilöstönne strategiaprosessiin, mutta ette tiedä miten se kannattaisi tehdä.
 • Haluatte osallistaa henkilöstönne sisäisten toimintamallien kehittämiseen (myynti, markkinointi, HR jne.), mutta ette tiedä miten se kannattaisi tehdä.
 • Haluatte kehittää yrityskulttuurianne asiakaslähtöisemmäksi.
 • Etsitte kumppania, joka tuo muotoiluosaamisen ja tuoreen näkemyksen lisäksi positiivista virtaa tekemiseen – ja valmentaa muutoksen osaksi arkea.

 

Asiakkaamme kertovat liiketoimintamuotoilusta: mitä, miten ja miksi KREAPAL?


Liiketoimintamuotoilu, Mika Miesmäki, Asianajotoimisto Facta Oy

Liiketoimintamuotoilu, Marko Santanen, Komea Kodinremontti

 

Liiketoimintamuotoilu, Tero Majuri, eSend Finland Oy

Lataa liiketoimintamuotoiluopas

Oppaan luettuasi tiedät miten ihmislähtöinen ajattelu ja ymmärrys tuodaan liiketoimintamuotoilun menetelmillä osaksi strategisen tason kehittämistä. Opas vastaa liiketoimintamuotoilun kysymyksiin: mitä, miksi, mihin ja miten. Voit ladata oppaamme täältä

 

Kuinka voimme auttaa?

KREAPAL on intohimoinen ja tuloksekas liiketoimintamuotoilun, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen asiantuntijayritys. Autamme organisaatiotasi ymmärtämään ihmisiä, muotoilemaan haluttua muutosta ja aikaansaamaan tavoiteltuja tuloksia. Koulutamme, fasilitoimme, muotoilemme ja valmennamme ihmislähtöistä liiketoimintaa toimialariippumattomasti – ympäri Suomen – isolla liekillä – aina ilon kautta. Olemme rohkeita ja intohimoisia ammattilaisia – ja helkkarin hyviä siinä mitä teemme. Asiakkaamme sanovat meistä tämmöistä.

Veikko Törrönen
Perustaja | Liiketoimintamuotoilija | Palvelumuotoilija
040 7055 810
veikko@kreapal.fi

 

Liiketoimintamuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus & Työntekijäkokemus Etusivu

Yhteystiedot

Meitä kiinnostaa kuulla sinusta!

Ota yhteyttä - me autamme.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Soitamme sinulle takaisin heti vapauduttuamme.

Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, -työkaluja ja -menetelmiä.

Veikko on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikko vakuutti minut innostuksellaan ja osaamisellaan jo 2016 keväällä, kun tapasimme ensi kertaa. Jo tällöin heräsi ajatus, että Veikko voisi meitä auttaa rakentamaan yrityksemme muutosmatkaa. 2018 kesällä tämä konkretisoitui, kun aloitimme yhteistyön KREAPALin kanssa. Yhteistyöstä saatu palaute on ollut erinomaista! Tavoite on yhä syventää yhteistyötä siten, että KREAPAL on keskeinen kumppani ICT Elmon kasvussa ja tulee mukaan myös vaativimpiin asiakascaseihimme.

Janne Aaltonen
Toimitusjohtaja, ICT Elmo Oy