OTA YHTEYTTÄ >

Liiketoimintamuotoilu

Osallistetaanko, sitoutetaanko ja motivoidaanko henkilöstönne yhteiseen strategiseen suuntaan?

LIIKETOIMINTAMUOTOILU

Liiketoimintamuotoilu on tuloksekas, osallistava ja moderni tapa kehittää liiketoimintaa strategisella tasolla.

 

Kuulostaako tutulta?

 • Strategia ei ohjaa tekemistänne: energianne ja resurssinne kohdistuvat eri suuntiin.
 • Strategianne on kompleksinen: henkilöstönne ei ymmärrä tai muista sitä.
 • Asiakas- ja työntekijäymmärrystä ei ole kyetty hyödyntämään riittävästi strategiatyössä.
 • Strategiatyössänne ei olla onnistuttu sitouttamaan ihmisiä yhteiseen strategiseen suuntaan – ja jatkon toimenpiteisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Et ole yksin. Kokemuksemme ja kotimaisen tutkimustiedon mukaan perinteinen strategiatyö on rikki: yrityksen strategian kykenee kommunikoimaan 2% työntekijöistä, 8% keskijohdosta ja 13% ylimmästä johdosta. Suurin osa työntekijöistä, yrityksen eri tasoilla, ei siis ymmärrä, tunne tai muista työnantajansa strategiaa. Koska yhteinen suunta on epäselvä, tämä johtaa toiminnan tehottomuuteen – ja aiheuttaa ongelmia monilla tasoilla.

 

Kuulostaisiko paremmalta?

 • Osallistetaan, sitoutetaan ja motivoidaan henkilöstöänne yhteiseen strategiseen suuntaan.
 • Hyödynnetään asiakasymmärryksestä nousseet mahdollisuudet kilpailuedun rakentamiseen.
 • Valjastetaan organisaationne keskeiset vahvuudet, ydinosaamiset ja mahdollisuudet organisaation yhteiseksi asiakkaalle arvoa tuottavaksi strategiaksi.
 • Konkretisoidaan roolit ja vastuut strategian toteuttamisessa – ja parannetaan esimiestenne kyvykkyyttä johtaa muutosta.
 • Nopeutetaan strategian toiminnallistamista osaksi arkea.
 • Tehdään muutoksesta hallittava ja läpinäkyvä.

liiketoimintamuotoilu

Tutustu huikeisiin asiakastarinoihimme TÄSTÄ!

 

Autamme muun muassa näin

 • Analyysi strategisen kyvykkyyden ja tehokkuuden nykytilasta.
 • Tulevaisuuden ennakointi ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen.
 • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien kaupallistaminen.
 • Uuden strategian yhteiskehittäminen.
 • Olemassa olevan strategian päivitys.
 • Rullaavan strategiamallin käyttöönotto.
 • Uuden strategian konkretisointi osaksi arjen tekemistä OKR-mallilla.

 

Palvelupaketit

Liiketoimintamuotoilu

 

Suosittelemme strategiatyöhön kumppania seuraavissa tilanteissa

 • Teillä on tarve päästä tehokkaasti liikkeelle: voitte luottaa siihen, että ammattilainen suunnittelee toimivan prosessin tavoitteen saavuttamiseksi.
 • Haluatte säästää resurseja: pystytte ulkoistamaan projektin suunnittelun, fasilitoinnin ja dokumentoinnin ulkopuoliselle kumppanille.
 • Haluatte nostaa onnistumisen todennäköisyyttä: liiketoimintamuotoilun ammattilaisella on kokemusta erilaisista toteutuksista, joten hän löytää haastavissakin tilanteissa toimivat tavat edetä tehokkaasti.

Paraskaan strategia ei muuta mitään – se ainoastaan mahdollistaa muutoksen. Meiltä saat myös käytännön keinot muutoksen toteuttamiseen.

 

Ota yhteyttä

Varaa kalenteristani sinulle sopivin 1h ajankohta. Yhdessä vietetty tunti tuottaa takuulla isoja oivalluksia – aina rennossa hengessä?✌️

liiketoimintamuotoilu

Varaa aika etätapaamiseen

Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Liiketoimintamuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus Puheet, valmennukset ja työpajat Asiakaskokemuksen johtaminen palveluna Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Innostuitko kehittämään tekemistänne asiakaslähtöisesti? Mahtavaa! Soita Veikolle ja saat sparrausta heti: 040 7055 810.

Jos kirjoitat mieluummin, lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle.

Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

ASIAKASKOKEMUKSEN KEHITTÄMINEN JA JOHTAMINEN

LATAA UUSI OPAS TÄSTÄ!