OTA YHTEYTTÄ >

Liiketoimintamuotoilu

Haluatko voittavan strategian?

LIIKETOIMINTAMUOTOILU

Liiketoimintamuotoilu on tuloksekas, osallistava ja moderni tapa luoda suunnitelma siitä, miten organisaatio menestyy tulevaisuuden kilpailussa – ja määritellä keinot sen toteuttamiseen.

 

Kuulostaako tutulta?

 • Nykyinen strategianne rakentuu ylimmän johdon uskomusten varaan siitä, miksi olette menestyneet tähän asti (hyvin tai huonosti).
 • Teillä ei ole yhdessä jaettua kirkasta näkemystä siitä, mihin toimintaympäristön ja markkinoiden muutoksiin strategialla tulisi reagoida.
 • Teillä ei ole yhdessä jaettua käsitystä siitä, miltä organisaationne näyttää strategiajakson päätteeksi – ja millä valinnoilla siihen päästään.
 • Keinonne erottautua ja luoda kilpailuetua eivät ole selkeitä henkilöstöllenne, joten ne eivät ole selkeitä myöskään asiakkaillenne.
 • Henkilöstönne ei ymmärrä tai muista strategiaanne, joten he eivät ole myöskään sitoutuneita ja motivoituneita sen toteuttamiseen.

Kokemuksemme ja kotimaisen tutkimustiedon mukaan perinteinen strategiatyö on rikki: yrityksen strategian kykenee kommunikoimaan 2% työntekijöistä, 8% keskijohdosta ja 13% ylimmästä johdosta.

Suurin osa työntekijöistä, yrityksen eri tasoilla, ei siis ymmärrä, tunne tai muista työnantajansa strategiaa. Koska yhteinen suunta on epäselvä, tämä johtaa toiminnan tehottomuuteen – ja aiheuttaa ongelmia monilla tasoilla.

 

Kuulostaisiko paremmalta?

 • Tunnistetaan millä vahvuuksilla olette ansainneet asiakkaanne tähän asti – ja miksi ette ole menestyneet vieläkin paremmin (aidot perusteet nykytilan tulkinnalle vs. uskomukset).
 • Luodaan näkemys siitä, mihin tulevaisuuden kilpailuun ja toimintaympäristöön organisaatiotanne valmennetaan.
 • Kirkastetaan se, miltä organisaationne näyttää strategiajakson päätteeksi – ja millä valinnoilla siihen päästään.
 • Tehdään valinnat, joiden avulla luotte asiakaslähtöistä kilpailuetua.
 • Osallistetaan, sitoutetaan ja motivoidaan henkilöstönne mukaan strategian toteuttamiseen arjessa.
 • Tehdään strategisesta muutoksesta hallittava ja läpinäkyvä.

 

Näin autamme SINUA:

liiketoimintamuotoilu

Suosittelemme strategiatyöhön kumppania, jos:

 • Teillä on tarve päästä tehokkaasti liikkeelle: voitte luottaa siihen, että suunnittelemme toimivan prosessin.
 • Haluatte säästää resurseja: pystytte ulkoistamaan projektin suunnittelun, fasilitoinnin ja dokumentoinnin meille.
 • Haluatte nostaa onnistumisen todennäköisyyttä: meillä on kokemusta erilaisista toteutuksista. Löydämme haastavissakin tilanteissa toimivat tavat edetä tehokkaasti.

Paraskaan strategia ei muuta mitään – se ainoastaan mahdollistaa muutoksen. Meiltä saat myös käytännön keinot muutoksen toteuttamiseen. Hyödynnämme tässä OKR-mallia.

Vakuutu tekemisestämme TÄSTÄ.

 

Ota yhteyttä

Varaa kalentereistamme sinulle sopivin 1h ajankohta.

liiketoimintamuotoilu

Varaa aika etätapaamiseen

Jos kalentereista ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Liiketoimintamuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus OKR Puheet, valmennukset ja työpajat Ulkoistus Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan.

Innostuitko kehittämään tekemistänne asiakaslähtöisesti? Mahtavaa!

Jos haluat sparrausta heti, soita: 040 7055 810.

Jos kirjoitat mieluummin, jätä viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle.

Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Lisätietoja

Sanna on palvelu- ja liiketoimintamuotoilijana, jolla on vahva tausta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on opiskellut palvelumuotoilua kahdessa suomalaisessa korkeakoulussa.

Sanna on ihmislähtöinen palveluiden kehittäjä ja tekijä, joka tarttuu tekemiseen innokkaalla palveluasenteella. Hänen vahvuutenaan on laajojen kokonaisuuksien ymmärtäminen – ja intohimotekemisenä työntekijä- ja asiakaskokemuksen kehittäminen.

Hän saa erityisesti kiitosta asiakkailtamme selkeästä ja ratkaisukeskeisestä työskentelytyylistä ja siitä, että hän on aina aidosti innostunut ja kiinnostunut tuottamaan huipputason palvelua jokaiselle asiakkaallemme!

Sanna Helttunen

Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Sannan kanssa oli innostavaa tehdä yhteistyötä. Sen lisäksi että hän on hyvin helposti lähestyttävä ja aina ystävällinen, hän on myös  hyvin ratkaisukeskeinen ja kiinnostunut ymmärtämään syvällisesti toimintaamme ja tavoitteitamme ja yhteistyössä löysimme aina win-win-asetelmia uusissa pilotoinneissa.

Sanna ymmärsi  hyvin myös julkisen organisaation ja lain reunaehtoja ja jaksoi sinnikkäästi pohtia keinoja ratkaista käytännön esteitä toiminnalle. Yhteistyöprojektit saatiin toteutettua ja niistä virisi uudenlaista yhteistyötä.

Sari Pirttiluoto
Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

ASIAKASLÄHTÖISTÄ KILPAILUETUA LIIKETOIMINTAASI?

TILAA UUTISKIRJE