Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >
Jonna Rantala

Strategia arkeen pk-yrityksessä | Isännöintipalvelu Järvinen Oy

Nyt tuntuu luottavaiselta ja innostuneelta! Saimme kirkastettua meidän yhteisen innostavan tahtotilan, tärkeimmät teemat, tavoitteet, mittarit ja niiden toteutumista tukevan käytännön tekemisen.

Strategia arkeen pk-yrityksessä yhteiskehittämällä? Miten se tehdään konkreettisesti? Jos kaipaat käytännön aitoa esimerkkiä ilman jargonia, luet juuri oikeaa kirjoitusta: tämä on tiivis asiakastarina Tamperelaisen Isännöintipalvelu Järvinen Oy:n liiketoimintamuotoiluprojektista.

Haastattelimme projektin loppumetreillä yrityksen toimitusjohtaja Jonna Rantalaa siitä, miksi he päätyivät strategian yhteiskehittämiseen liiketoimintamuotoilun menetelmin, miten yhteistyö sujui ja mitä Jonna on mieltä lopputuloksesta.

 

Kertoisitko aluksi muutamalla sanalla Isännöintipalvelu Järvinen Oy:stä? 

Isännöintipalvelu Järvinen Oy on tamperelainen ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Tarjoamme hallinnollista ja teknistä isännöintiä asunto-osakeyhtiöille ja liikekiinteistöille. Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 1986 lähtien, aiemmin Isännöintipalvelu Jouko Järvinen Ky nimellä. Yhtiömme on yksityisomistuksessa ja omistajat työskentelevät yrityksessä. Pitkät asiakassuhteemme kertovat asiakastyytyväisyydestä ja luottamuksesta. Meille asiakas on tärkein –  ja panostamme hyvään palveluun. Lisätietoja yrityksestä TÄSTÄ.

 

Halusimme ottaa strategiatyöhön mukaan sekä oman henkilökunnan että asiakkaamme – oikeasti. Aiemmin käytetyillä tavoilla kehittäminen jäi helposti irralliseksi arkitoiminnasta.

 

Kuvaile haastetta ennen yhteistyötämme?

Strategiamme oli jäänyt arjen pyörteisiin. Strategian päivitys oli odottamassa ja paljon uutta oli tapahtumassa toiminnassamme. Koronapandemia nopeutti uudistumisprosessiamme ja toi tarpeen uudistaa aiemmin suunniteltua nopeammin toimintatapaa sekä pohtia mahdollisia uusia palveluita. Halusimme ottaa strategiatyöhön mukaan sekä oman henkilökunnan että asiakkaamme – oikeasti.

Koimme myös, että emme halua kehittää toimintaamme tai palveluitamme väärään suuntaan. Tai että emme turhaan kehitä palveluita mitä asiakkaamme eivät oikeasti halua tai tarvitse.

Oli tiedossa, että paljon työtä on tehtävänä mutta hieman epäselvää oli mikä olisi paras tapa meille. Aiemmin käytetyillä tavoilla kehittäminen jäi helposti irralliseksi arkitoiminnasta.

 

Mikä sai sinut lopulta valitsemaan meidät?

KREAPAL ja Veikko vakuutti meidät raikkaalla lähestymistavalla, asiantuntemuksella ja rennolla otteella. Tuntui, että KREAPAL olisi juuri meille sopiva kumppani.

 

Mitä projektissa tehtiin?

Projektin ensimmäisessä vaiheessa käytettiin riittävä aika asiakas- ja työntekijäymmärryksen keräämiseen, jotta ymmärtäisimme lähtötilanteen. Tämä työ kannatti, sillä se helpotti strategian tekemisen vaihetta huomattavasti.

Projektin jälkimmäisessä vaiheessa kiteytimme yhteisen innostavan tahtotilan, sen toteutumista tukevat tärkeimmät teemat, sekä konkretisoimme tavoitteet mittareiksi ja käytännön tekemiseksi OKR-mallilla.

 

Miten yhteistyö mielestäsi sujui?

Yhteistyö sujui mielestäni oikein hyvin. Alusta asti oli kaikki meillä mukana ja sitoutui prosessiin. Tapaamiset sujuivat rennossa ja avoimessa ilmapiirissä. Veikko onnistui innostamaan kaikki osallistumaan.

 

Saimme kirkastettua meidän toimintatavat ja palvelut. Lisäksi löysimme juuri meille sopivan jatkuvan tavan tehdä strategista kehittämistyötä. Nämä toimintavat on nyt myös kalenteroitu arkityöhön mukaan.

 

Mitä ajattelet lopputuloksesta?

Nyt tuntuu luottavaiselta ja innostuneelta! Saimme kirkastettua meidän toimintatavat ja palvelut, jotka mahdollistavat meille toiminnan muuttuvasta maailmantilanteesta huolimatta.

Lisäksi löysimme juuri meille sopivan tavan tehdä  strategista kehittämistyötä. Meillä on itsellä toimivia työkaluja kehittää jatkossakin toimintaamme ja palveluitamme. Nämä toimintavat on nyt myös kalenteroitu arkityöhön mukaan.

 

Minkä arvosanan antaisit palvelustamme?

10!

 

 

Strategia arkeen – tarvitsetko apua?

Strategia arkeen

Pyydä tarjous:
1️⃣  Varaa etätapaaminen TÄSTÄ, tai soita 040 7055 810.
2️⃣  Tavataan uudelleen ja käydään tarjous läpi. Siinä kaikki.

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Innostuitko?

Ota yhteyttä, niin kreataan juuri teille sopiva toteutus!

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

MODERNI JA OSALLISTAVA STRATEGIATYÖ

LATAA OPAS TÄSTÄ >