Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

Omistajastrategian määrittely perheyritykselle | Metehe Oy

Omistajastrategian määrittely sujui erittäin hyvin. Selkeytimme yrityksen omistajille mitä yhtiön omistaminen tarkoittaa, mitä se vaatii, ja miten sillä voi tukea yrityksen kannattavaa toimintaa.

Omistajastrategian määrittely perheyritykselle

Omistajastrategian määrittely? Miten se tehdään? Jos etsit napakkaa asiakastarinaa käytännön toteutuksesta, suosittelen jatkamaan lukemista.

Toteutimme omistajastrategian määrittelyn perheyritys Metehe OY:lle kevään 2023 aikana. Haastattelimme projektin jälkeen yrityksen perustajaa ja nykyistä hallituksen puheenjohtaja Seppo Jääskeläistä siitä, miksi projekti toteutettiin, mitä siinä tehtiin ja mitä sen lopputuloksena syntyi. Alla napakan haastattelun yhteenveto.

 

Kertoisitko muutamalla sanalla Metehe Oy:stä?

Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu suomalainen perheyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus korkealaatuisten teräskatteiden valmistuksessa ja teräsohutlevyn käsittelyssä. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kattopeltien, seinäpeltien, teräskattojen ja -julkisivujen sekä kelatuotteiden ja reikälevyjen valinnassa.

Palvelemme sekä kuluttajia että rakennusalan ammattilaisia noutovarastoillamme Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Lisätietoja Metehe Oy:stä TÄSTÄ.

 

Omistajien selkeä tahtotila ja roolit olivat epäselvät.

 

Kuvaile haastetta, joka teillä oli ennen yhteistyötämme?

Metehe oli hyvin pitkälti olosuhteista johtuen yrityksen perustajan vankassa kokemusperäisessä ohjauksessa. Vastuu yrityksen toiminnasta avainhenkilöitten osalta toimi hyvin. Omistajien selkeä tahtotila ja roolit olivat epäselvät.

 

Miksi valitsitte juuri KREAPALin kumppaniksi? 

Löysin teidät puhtaasti netin kautta. Yrityksenne esittely oli poikkeavan selkeä ja sitä oli helppo perheyhtiön lähestyä.

 

Selkeytimme yrityksen omistajille mitä yhtiön omistaminen tarkoittaa, mitä se vaatii, ja miten sillä voi tukea yrityksen kannattavaa toimintaa.

 

Mitä projektissa tehtiin?

Selkeytimme yrityksen omistajille mitä yhtiön omistaminen tarkoittaa, mitä se vaatii, ja miten sillä voi tukea yrityksen kannattavaa toimintaa. Ja se miten omistajien tahtotila saadaan viestitettyä päivittäisiä päätöksiä tekeville avainhenkilöille.

 

Mitä yhteistyön lopputuloksena syntyi?

Hyvä kirjallinen yhteenveto yhteisistä ja henkilökohtaista näkemyksistä perheyhtiön osakkeenomistajilta. Osakkeenomistajat päivittävät tukevaisuuden tahtotilaa kerran vuodessa. Hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

 

Miten yhteistyö mielestäsi sujui? 

Yhteistyö sujui erittäin hyvin. Odotukset täyttyivät.

 

Terveisesi yrittäjille, jotka harkitsevat vastaavan palvelun ostamista? 

Kokemus ei ollut perinteistä konsultointia. Osallistujien henkilökohtaisten mielipiteiden perusteella rakennettiin yhteiset toimintatavat ja tavoitteet. Kokonaispaketti, joka nyt tehtiin, olisi pitänyt tehdä jo paljon aikaisemmin.

 

Kokemus ei ollut perinteistä konsultointia.

 

Kysyttäessä, kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluitamme (asteikolla 1-10)?

10.

 

Omistajastrategia tekemättä?

omistajastrategian määrittely

Pyydä tarjous:
1️⃣  Varaa etätapaaminen TÄSTÄ, tai soita 040 7055 810.
2️⃣  Tavataan uudelleen ja käydään tarjous läpi. Siinä kaikki.

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Innostuitko?

Ota yhteyttä.

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >