OTA YHTEYTTÄ >

Ulkoistus

Haluatko ulkoistaa palvelumuotoilun?

Kuulostaako tutulta?

 • Asiakkaanne eivät ymmärrä tai käytä palveluitanne halutulla tavalla.
 • Haluaisitte kehittää palveluita yhdessä asiakkaidenne kanssa, mutta teillä ei ole aikaa tai kaikkea tarvittavaa osaamista tähän.
 • Teillä on tarve palvelumuotoilijalle, mutta ei välttämättä kokopäiväiseen työhön.
 • Senioritason palvelumuotoilijaa on haasteellista löytää.

 

Palvelumuotoilu palveluna

Tarjoamme nyt palvelumuotoilua ulkoistettuna palveluna sekä yksityiselle että julkiselle sektorille.

Toimimme joustavasti juuri siinä roolissa, joka tukee parhaiten tarpeitanne. Johdamme palveluiden kehittämisprojekteja tai toimimme kumppanina teidän muotoilutiimille: keräämme asiakasymmärrystä, tuotamme palvelupolkukuvauksia, testaamme prototyyppejä ja autamme kaupallistamaan palvelunne.

Halutessanne, autamme SINUA ja kollegoitasi myös asiakaskokemuksen strategisen tason kehittämisessä. Meillä on tästä kovat näytöt!


Näin palvelu toimii:

 • Teemme teille töitä 1-3 päivää viikossa.
 • Työskentelemme tavoitteellisesti ja systemaattisesti.
 • Johdamme projekteja tai palvelumuotoilemme käytännön tasolla.

 

Palvelun hyödyt

 • Saatte huippuosaajan, joka takaa tuloksekkaan työskentelyn.
 • Saatte ulkopuolista näkemystä ja kokemusta.
 • Opitte uusia menetelmiä ja työtapoja.
 • Säästätte resursseja ydinliiketoimintaanne.
 • Saatte joustavan resurssin tarvittavaksi ajaksi.
 • Vältätte kiinteitä henkilöstökuluja.

Vakuutu tekemisestämme TÄSTÄ.

 

Ota yhteyttä

Varaa kalentereistamme sinulle sopivin 1h ajankohta, niin käydään tarpeenne tarkemmin läpi.

Veikko Törrönen
Varaa aika etätapaamiseen

Jos kalentereista ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

Liiketoimintamuotoilu Palvelumuotoilu Asiakaskokemus OKR Puheet, valmennukset ja työpajat Ulkoistus Etusivu

Yhteystiedot

Autamme SINUA onnistumaan.

Innostuitko kehittämään tekemistänne asiakaslähtöisesti? Mahtavaa!

Jos haluat sparrausta heti, soita: 040 7055 810.

Jos kirjoitat mieluummin, jätä viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lisätietoja

Veikko on yrityksen perustaja, liiketoimintamuotoilija ja palvelumuotoilija, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko luennoi yliopistolla ja on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Veikko Törrönen

Perustaja
Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Veikon korkea ammattitaito, kokemus ja aito halu ymmärtää liiketoimintaamme on hyvän yhteistyömme perusta. Hän on utelias ja kunnianhimoinen valmentaja, joka ei koskaan päästä meitä helpolla: yhteinen valmistautuminen työpajoihin ja selkeä seuranta ovat antaneet eväät aikaansaavalle työskentelylle.

Yhteistyö KREAPALin kanssa on auttanut meitä kirkastamaan konsernin yhteistä asiakaskokemuksen tahtotilaa, ottamaan oikeita askeleita, tarjonnut käytännön työkaluja ja selkeyttänyt tekemistämme jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös kasvaa ihmisenä Veikon kanssa työskennellessäni. Lämmin kiitos ja vahva suositus!

Hanna-Kaisa Hynni
Asiakaskokemusjohtaja, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Lisätietoja

Sanna on palvelu- ja liiketoimintamuotoilijana, jolla on vahva tausta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on opiskellut palvelumuotoilua kahdessa suomalaisessa korkeakoulussa.

Sanna on ihmislähtöinen palveluiden kehittäjä ja tekijä, joka tarttuu tekemiseen innokkaalla palveluasenteella. Hänen vahvuutenaan on laajojen kokonaisuuksien ymmärtäminen – ja intohimotekemisenä työntekijä- ja asiakaskokemuksen kehittäminen.

Hän saa erityisesti kiitosta asiakkailtamme selkeästä ja ratkaisukeskeisestä työskentelytyylistä ja siitä, että hän on aina aidosti innostunut ja kiinnostunut tuottamaan huipputason palvelua jokaiselle asiakkaallemme!

Sanna Helttunen

Liiketoimintamuotoilija
Palvelumuotoilija

Sannan kanssa oli innostavaa tehdä yhteistyötä. Sen lisäksi että hän on hyvin helposti lähestyttävä ja aina ystävällinen, hän on myös  hyvin ratkaisukeskeinen ja kiinnostunut ymmärtämään syvällisesti toimintaamme ja tavoitteitamme ja yhteistyössä löysimme aina win-win-asetelmia uusissa pilotoinneissa.

Sanna ymmärsi  hyvin myös julkisen organisaation ja lain reunaehtoja ja jaksoi sinnikkäästi pohtia keinoja ratkaista käytännön esteitä toiminnalle. Yhteistyöprojektit saatiin toteutettua ja niistä virisi uudenlaista yhteistyötä.

Sari Pirttiluoto
Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

ASIAKASLÄHTÖISTÄ KILPAILUETUA LIIKETOIMINTAASI?

TILAA UUTISKIRJE