Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

KREAPAL BLOGI avattu – sinua varten

15.8.2017   |   Veikko Törrönen

KREAPAL BLOGI on rakennettu sinua varten – ei meitä itseämme tai muita alan asiantuntijoita. Kirjoittamme intohimojemme kohteista, palvelumuotoilusta ja asiakaskokemuksesta, mahdollisimman käytännönläheisesti – tavalla, josta on sinulle aidosti hyötyä.

Kertaamme aiheiden perusteita sekä käsittelemme niihin liittyviä ajankohtaisia aiheita aina sinun yrityksellesi koituvan hyödyn näkökulmasta. Vastaamme toistuvasti kysymyksiin, miksi ja miten käytännössä.

Toivomme sinun viihtyvän blogissamme, sekä jakavan sisältöä tutuillesi – mikäli koet sen aidosti arvokkaaksi. Kaikista eniten toivomme blogiltamme aitoa ja avointa vuorovaikutusta. Mitä ajatuksia kirjoitus herätti sinussa? Mistä olet samaa mieltä kanssamme? Mistä täysin eri mieltä ja miksi? Avoimella vuorovaikutuksella rikomme omia kupliamme ja opimme toisiltamme: sharing is caring –hengessä.

Tervetuloa mukaan!

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Jos etsit perinteistä strategiakonsulttia, emme ole teille oikea kumppani. Tiedämme loppuasiakkaita ja henkilöstöänne aidosti mukaan osallistavan yhteiskehittämisen johtavan parhaaseen tulokseen.

Jos uskot samaan, ota yhteyttä!

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

UUSI OKR-OPAS JULKAISTU!

LATAA TÄSTÄ