Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

Luottoluokitus AAA!

24.7.2022   |   Veikko Törrönen

Luottoluokitus AAA myönnetään vuosittain 2,3%:lle suomalaisista yrityksistä – ja nyt KREAPAL DESIGN Oy kuuluu tähän porukkaan!

luottoluokitus

AAA-luottoluokitus edellyttää yritykseltä muun muassa vakiintunutta toimintaa, keskimääräistä huomattavasti parempia talouden tunnuslukuja ja vastuullista maksukäyttäytymistä.

 

Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme ja kertovat muun muassa sen, millaisia olemme, miten ajattelemme ja miten teemme töitämme.

 

Luottoluokitus AAA on arvojemme ilmentymä

Me ihmiset teemme jatkuvasti valintoja ja poisvalintoja, töissä ja vapaa-ajalla, arvojemme pohjalta – osin tietoisesti, pääosin tiedostamatta. Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme ja kertovat muun muassa sen, millaisia olemme, miten ajattelemme ja miten teemme töitämme.

Yrityksemme arvot ovat seuraavat (ja tässä järjestyksessä):

  1. Rakkaus ja kiitollisuus: Rakastamme työtämme – ja olemme kiitollisia jokaisesta työpäivästä ja toimeksiannosta.
  2. Positiivinen energia: Uskomme menestyksen olevan 20% mekaniikkaa ja 80% psykologiaa. Pidämme huolen hyvistä energioista – ja annamme positiivisen energian näkyä ja tarttua!
  3. Rohkeus: Uskallamme kyseenalaistaa sekä omat että asiakkaidemme ajattelu- ja työskentelytavat. Emme pelkää virheitä. Teemme rohkeita ratkaisuja jokaisessa hetkessä.
  4. Auttaminen: Autamme asiakkaitamme ihmislähtöisessä liiketoiminnassa – ja tuemme yrityksemme tuotoilla apua tarvitsevia ihmisiä elämässä.
  5. Tuloksellisuus: Tulokset ratkaisevat – teemme tulosta ja toimitamme tuloksia.

AAA-luottoluokitus on kaikkien arvojemme ilmentymä. Se on lopputulosta pitkäjänteisestä pelistä, jossa omat hyvät energiat, intohimo tekemiseen, aito halu luoda hyvää ympärille ja panostus uniikkiin asiakaskokemukseen on johtanut askel askeleelta myös haluttuihin taloudellisiin tuloksiin.

 

TÄMÄ ON KREAPAL DESIGN OY

KREAPAL on energinen ja tuloksekas liiketoimintamuotoilun, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme muotoilemaan asiakaslähtöisiä strategioita, palveluita ja muita konsepteja – ja varmistamaan konseptin mukanaan tuoman muutoksen onnistumisen.

> Lisätietoa palveluistamme löydät TÄSTÄ.
> Voit tutustua huikeisiin asiakastarinoihimme TÄSTÄ.

 

TAVATAANKO?

Innostuitko muotoilemaan yrityksenne arvot liiketoiminnan ohjureiksi? Mahtavaa! Ota yhteyttä ja jutellaan aiheesta lisää.

luottoluokitus

Jos kalenteristani ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa, voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Yhteystiedot TÄSTÄ linkistä.

 

Kirjoittaja Veikko Törrönen on intohimoinen liiketoimintamuotoilija, palvelumuotoilija, valmentaja ja KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja.

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Kreapal numeroina

perustettu 0
projekteja + 0
valmennettua asiakasta + 0
fiksuttelua 0 %

asiakkaista suosittelee

0 %

* Vuodesta 2022 alkaen, jokaisen projektin asiakas on suositellut yhteistyötä kanssamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä.

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >