Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

OKR-mallin käyttöönotto PK-yrityksessä | Ysi-Trukit Oy

Meillä oli todella hauskaa, mutta myös hyvin tuotteliasta. Yhteistyö oli hyvin konkreettista ja sopi meidän organisaatiollemme. Voin lämmöllä suositella KREAPALin palveluja.

Toteutimme kevään aikana PK-yrityksille suunnatun OKR-valmennuksen, joka sisälsi koulutuksen lisäksi mallin pilotoinnin ja käyttöönoton skaalauksen ja varmistamisen. Ysi-Trukit Oy oli yksi valmennukseen osallistuneista yrityksistä. Jos olet kiinnostunut OKR-mallin käyttöönotosta PK-yrityksessä, jatka ihmeessä lukemista.

 

OKR-mallin käyttöönotto Ysi-Trukit Oy:ssä

Tämä OKR tavoitejohtamisen mallin valmennus- ja käyttöönottoprojekti toteutettiin loppukevään 2024 aikana. Haastattelimme projektin päätyttyä toimitusjohtaja Kati Huhtalaa siitä, miksi projekti toteutettiin, miten se toteutettiin, miten se sujui – ja mitä sen lopputuloksena syntyi. Lue alta napakan haastattelun yhteenveto.

 

Kertoisitko muutamalla sanalla Ysi-Trukeista?

Ysi-trukit on vuonna 1999 perustettu sahojen sisäisiin siirtoihin erikoistunut trukki-alan yritys. Ensimmäinen toimipaikkamme on ollut Merikarvian saha, ja vuosien varrella toimintamme on laajentunut useisiin eri yksiköihin.

Yritys on alkuajoista laajentanut toimintakenttäänsä ja nykyään tarjoamme palveluitamme erilaisilla teollisilla toimialoilla. Pääasialliseen kalustoon kuuluvat 16 tonnin haarukkatrukit sekä erikokoiset pyöräkoneet. Yhtiön toimintaan kuuluu myös koneiden vuokraustoimintaa.

Tavoitteemme on olla sisälogistiikkapalveluiden halutuin kumppani Suomessa. Lisätietoja Ysi-Trukeista TÄSTÄ.

 

Kuvaile haastetta, joka teillä oli ennen yhteistyötämme 

Meillä oli tunnistettu hyvin toimintaamme liittyvät haasteet ja kehityskohteet, mutta muutosten systemaattisen läpiviemisen tueksi tarvittiin jeesiä.

 

Miksi valitsitte juuri meidät kumppaniksi?

Tuttuni oli työskennellyt Sannan ja Veikon kanssa ja suositteli KREAPALia. Tavattuani Sannan ja Veikon tuntui heti, että he voisivat ehkä olla yksi avain ratkaisuun tässä edellä kuvatussa haasteessa.

 

Mitä projektissa tehtiin – ja mitä sen lopputuloksena syntyi?

Otimme käyttöön Ysi-Trukeille OKR-mallin, jotta saavuttaisimme tavoitteemme varmemmin ja saisimme kaikki sitoutumaan vaadittuihin toimenpiteisiin.

Projekti startattiin koulutuksella, jossa tutustuimme OKR-tavoitejohtamisen malliin teorian tasolla. Tämän jälkeen lähdimme konkretisoimaan mallin mukaisesti tavoitteita, mitattavia avaintuloksia ja toimenpiteitä. Pilotoimme tavoitejohtamisen mallin käytännössä projektin aikana.

Saimme kirkastettua suuntaa, minne mennään ja miten.

 

Yhteistyössä saimme valmiudet ja meille sopivan tavan hyödyntää OKR-tavoitejohtamisen mallia arjessa.

 

Miten yhteistyö mielestäsi sujui?

Erinomaisesti. Meillä oli todella hauskaa, mutta myös hyvin tuotteliasta ja saimme niitä työkaluja ja konkreettisia suunnitelmia, joita tarvitsimme. Yhteistyö oli hyvin konkreettista ja sopi meidän organisaatiollemme.

 

Terveiset päättäjille, jotka harkitsevat vastaavan palvelun ostamista?

Voin lämmöllä suositella KREAPALin palveluja. Hinta ja laatu olivat kohdillaan ja Sannan kanssa oli erittäin mukava työskennellä. Ja vaikka puhuimme myös teoriasta, pidin erityisesti asioiden käytännön läheisyydestä ja siitä, että puhuttiin ”oikeista asioista”.

 

Kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluamme?

10.

 

OKR-malli haltuun?

kilpailuedun kirkastus

Pyydä tarjous:
1️⃣  Varaa etätapaaminen TÄSTÄ, tai soita 044 7866 007.
2️⃣  Tavataan uudelleen ja käydään tarjous läpi. Siinä kaikki.

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Innostuitko?

Ota yhteyttä.

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >