Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >

Ajankohtaista

KREAPAL vahvistaa strategista osaamista HHJ-kokonaisuudella

11.1.2020   |   Veikko Törrönen

KREAPAL DESIGN Oy:n projektit ovat suuntautuneet asteittain kohti entistä strategisempaa tasoa, eli yritys on siirtynyt perinteisestä palvelumuotoilusta vahvemmin liiketoimintamuotoilu projekteihin. Kokonaisvaltaisen strategisen ymmärryksen lisäämiseksi, yrityksen perustaja Veikko Törrönen suoritti HHJ-kurssin vuoden 2018 aikana, sekä HHJ-tutkinnon loppusyksystä 2019.

HHJ

Muotoilen työkseni parempia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille organisaatioille – sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Muotoilun strategisen tärkeyden  ja ymmärryksen kasvamisen myötä, maailmalla on entistä yleisempää ottaa hallituksen ulkopuoliseksi jäseneksi liiketoimintamuotoilun tai palvelumuotoilun ammattilainen. Uskon vahvasti, että näin tulee käymään myös Suomessa – lähitulevaisuudessa. Jutustelen mielelläni hallitusjäsenyydestä kehityshaluisen ja ennakkoluulottoman organisaation kanssa.

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n vuonna 2005 yhdessä alulle panema valtakunnallinen koulutuskokonaisuus, jossa ovat mukana kaikki Manner-Suomen kauppakamarit. Lisätietoja kokonaisuudesta tästä.

 

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Kreapal numeroina

perustettu 0
projekteja + 0
valmennettua asiakasta + 0
fiksuttelua 0 %

asiakkaista suosittelee

0 %

* Vuodesta 2022 alkaen, jokaisen projektin asiakas on suositellut yhteistyötä kanssamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä.

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >