Kreapal logo OTA YHTEYTTÄ >
Miikka Veikkola

Palvelumuotoilua palvelutarjonnan selkeyttämiseksi | Loimua Oy

Yhteistyön lopputuloksena syntyi uusi arvolupaus, sekä palvelutarjonnan tuotteistus. KREAPAL veti projektin aktiivisella ja energisellä otteella - ja haastoi meitä sopivasti. Suosittelen.

Palvelumuotoilua hyödynnettiin ajattelu- ja työtapana projektissa, jonka tavoitteena oli Loimua Oy:n arvolupauksen ja palvelutarjonnan selkeyttäminen. Jos etsit tämän kaltaista asiakastarinaa, suosittelen jatkamaan lukemista.

 

Palvelumuotoilua Loimua Oy:lle

Olemme päässeet palvelemaan Loimuaa myös aikaisemmin. Tämä palvelumuotoiluprojekti toteutettiin kevään 2023 aikana.  Haastattelimme projektin päätyttyä asiakkuus- ja kehitysjohtaja Miikka Veikkolaa siitä, miksi projekti toteutettiin, miten se toteutettiin, miten se sujui – ja mitä sen lopputuloksena syntyi. Alla haastattelun yhteenveto.

 

Kertoisitko muutamalla sanalla Loimuasta 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja. Tuotamme kaukolämpöä sekä myymme ja jakelemme kaukolämpöä ja maakaasua. Lisäksi tarjoamme energia-, valvomo-, käyttö- sekä kunnossapitoratkaisuja kiinteistöille sekä teollisuudelle. Toimimme usealla paikkakunnalla yhteistyössä eri teollisuuden alan toimijoiden kanssa ja hyödynnämme heidän tuotannostaan syntyvää lämpöä kaukolämpöverkossamme.

Haluamme toimia asiakkaillemme luotettavana lähikumppanina ja alamme suunnannäyttäjänä, jolle vastuullisuus on arjen tekoja. Visiomme onkin: Rohkeasti kehittyen, kuunnellen ja oppien energia-alan parhaiden kokemusten monipalveluyhtiöksi. Lisätietoja Loimuasta TÄSTÄ.

 

Kokemuksemme mukaan, asiakkaidemme on ollut vaikea hahmottaa mitä kaikkea me teemme ja missä kaikessa olemme hyviä.

 

Kuvaile haastetta, joka teillä oli ennen yhteistyötämme

Loimua on tunnettu kaukolämpöyhtiönä, mutta tarjoamme nykyään paljon muutakin energiapalvelua kiinteistöille ja teollisuuteen. Kokemuksemme mukaan asiakkaidemme on ollut vaikea hahmottaa mitä kaikkea me teemme ja missä kaikessa olemme hyviä. Halusimme kirkastaa arvolupaustamme ja muodostaa palveluistamme selkeä, asiakaslähtöinen kokonaisuus.

 

Miksi valitsitte juuri meidät kumppaniksi?

Veikko ja KREAPAL oli meille jo aiemmin tuttu ja uskoimme, että Veikko pystyy aktiivisella ja positiivisella otteella auttamaan meitä ja tuomaan uutta ja tuoretta näkökulmaa tekemiseen.

 

Mitä projektissa tehtiin?

Kävimme läpi nykytilanteen ja kartoitimme omat näkemyksemme, mikä toimii ja miksi. Sen jälkeen selvitimme asiakasnäkökulmaa haastattelemalla myös asiakkaitamme aiheen tiimoilta. Näiden tulosten perusteella työstimme sekä arvolupausta että palvelutarjontaa.

 

Yhteistyön lopputuloksena syntyi uusi arvolupaus sekä palvelutarjonnan tuotteistus.

 

Mitä yhteistyön lopputuloksena syntyi? 

Yhteistyön lopputuloksena syntyi uusi arvolupaus sekä palvelutarjonnan tuotteistus, sisältäen mm. selkokielisen kuvauksen palvelujen sisällöstä ja asiakashyödyistä, palvelulupauksen sekä kuvauksen siitä, kuinka asiakas ostaa palvelun ja ottaa sen käyttöön.

 

Miten yhteistyö sujui?

Yhteistyö sujui hyvin. KREAPAL veti projektin aktiivisella, positiivisella ja energisellä otteella ja haastoi meitä sopivasti.

 

Kokemuksemme perusteella voin suositella KREAPALia.

 

Terveisesi yrityspäättäjille, jotka harkitsevat vastaavan palvelun ostamista?

Kokemuksemme perusteella voin suositella KREAPALia, jos haluatte kehittää asiakaskokemustanne tai palveluitanne. He hoitavat työnsä aktiivisella ja käytännönläheisellä otteella.

 

Kysyttäessä, kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluitamme (asteikolla 1-10)?

9.

 

Palvelumuotoilua teille?

palvelumuotoilua

Pyydä tarjous:
1️⃣  Varaa etätapaaminen TÄSTÄ, tai soita 040 7055 810.
2️⃣  Tavataan uudelleen ja käydään tarjous läpi. Siinä kaikki.

Jaa Someen:
FacebookTwitterLinkedIn

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä.

   
veikko-torronen

Veikko Törrönen

Perustaja, Liiketoimintamuotoilija, Palvelumuotoilija

Jätä viesti ja olemme sinuun yhteydessä arkisin jo samana päivänä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

STRATEGIAN TOTEUTTAMINEN OKR-MALLILLA.

LATAA OPAS TÄSTÄ >